Netrukus laukiama 25-ojo Džeimo Bondo filmo pavadinimo ir aktorių sudėties paskelbimo

Paskutinio bondiados filmo su Džeimso Bondo vaidmenį atliekančiu Danieliu Craigu pavadinimas ir aktorių sąstatas bus paskelbti ketvirtadienį iš „legendinės 007 vietos“, skelbiama oficialioje Džeimso Bondo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

 D. Craigas.<br>Scanpix nuotr.
 D. Craigas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2019, 7:29 PM, atnaujinta Apr 25, 2019, 9:59 AM

Didžioji naujiena turėtų pasirodyti 12 val. 10 min. Grinvičo (15 val. 10 min. Lietuvos) laiku. Interneto vartotojai turės galimybę užduoti klausimus, pasinaudodami grotažyme #BOND25.

25-ojo filmo apie britų šnipą kūrimą iki šiol lydėjo problemos ir vėlavimai.

Dar praėjusį rudenį turėjusios pasirodyti juostos premjera buvo atidėta iki vasario mėnesio, o dabar filmas turėtų pasirodyti kitų metų balandžio 8-ąją.

Kaip pranešė kino naujienų interneto svetainė „The Playlist“, Nealo Purvis ir Roberto Wade'o sukurtą scenarijų perrašys šiam darbui pasamdytas Scottas Z. Burnsas.

Svetainė pavadino S. Z. Burnsą „vienu geriausiu scenarijų greitosios pagalbos gydytojų Holivude“.

D. Craigo prašymu „pagyvinti“ scenarijų taip pat pakviesta britų aktorė ir režisierė Phoebe Waller-Bridge, šį mėnesį pranešė laikraštis „The Guardian“.

Filmo režisierių britą Danny Boyle'ą rugsėjį pakeitė amerikiečių kino kūrėjas Cary Fukunaga. D. Boyle'as iš šio projekto pasitraukė dėl „kūrybinių nesutarimų“.

Remiantis žiniasklaida, dalį juostos numatoma filmuoti Italijoje. Jame žiūrovai turėtų išvysti ir ankstesniuose filmuose nusifilmavusių aktorių, įskaitant Ralphą Fiennesą iš „Skyfall“ ir Lea Seydoux iš „Spektro“ (Spectre).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.