Su savo vaikais bendrauti trokštančiam Bradui Pittui Angelina Jolie iškėlė sąlygą

Skirtingais keliais pasukusių Holivudo aktorių Angelinos Jolie (44 m.) ir Brado Pitto (56 m.) vyresnioji biologinė duktė Shiloh (13 m.) maldauja tėvo „apsaugoti ją nuo koronaviruso“. Su motina gyvenanti mergaitė pareiškė, kad tik šalia jo jaučiasi saugi.

A.Jolie ir B.Pittas nesutaria dėl vaikų globos.<br>„Scanpix“ nuotr.
A.Jolie ir B.Pittas nesutaria dėl vaikų globos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shiloh (kairėje) nori daugiau bendrauti su tėvu.<br>„Scanpix“ nuotr.
Shiloh (kairėje) nori daugiau bendrauti su tėvu.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir J.Aniston vėl bendrauja.<br>„Scanpix“ nuotr.
B.Pittas ir J.Aniston vėl bendrauja.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-04-28 11:00, atnaujinta 2020-04-28 11:01

Jungtinėse Amerikos Valstijose, kaip ir kitose pasaulio šalyse, siekiant užkirsti kelią koronavirusui plisti paskelbtas karantinas. Daugelis garsenybių užsidarė savo vilose ir apartamentuose. Ne išimtis ir B.Pittas bei A.Jolie.

Tačiau dėl koronaviruso nerimsta Holivudo žvaigždžių 13-metė duktė Shiloh, kuriai neseniai padaryta sudėtinga klubo operacija.

Paauglės emocinė būsena pastaruoju metu ir taip kėlė nerimą, o dabar žvaigždžių atžala visiškai sutrikusi. Kaip pranešė šaltiniai, mergaitė „nori, kad tėtis ją išgelbėtų nuo koronaviruso“. Shiloh prašo Angelinos leisti jai persikelti gyventi pas tėvą.

„Mergaitė dievina savo tėvą. Sunkiausiu metu ji ieško išsigelbėjimo šalia jo“, – sakė artimi poros pažįstami.

Bradas, matyt, geba dukterį paguosti. Šnekama, kad tarp jų yra išties išskirtinis ryšys. Su Shiloh solidarizuojasi ir kiti žvaigždžių poros vaikai – jie irgi nori bendrauti su B.Pittu.

Prieš kurį laiką pasirodė informacija, kad šešių vaikų tėvas po kelerių metų įtemptų santykių ir konfliktinių situacijų tarsi net užkasė karo kirvį su vyriausiuoju įsūniu Maddoxu.

Beje, neseniai vyriausiasis įpėdinis, kurio Jolie taip ilgėjosi, kad naktimis net liedavo ant pagalvės ašaras, parvyko namo.

Seulo universitetas, kuriame jis pradėjo studijuoti, uždarytas dėl viruso plitimo Pietų Korėjoje.

Tačiau tėvui ir vaikams bendrauti ne taip paprasta. Sužinojusi, kad buvęs sutuoktinis atnaujino santykius su pirmąja žmona Jennifer Aniston (51 m.), A.Jolie uždraudė B.Pittui jųdviejų atžalas vestis į susitikimus su ja – antraip pagrasino vėl pradėsianti bylinėtis dėl vienasmenės vaikų globos.

Maža to, Angelina pridūrė, kad ir Bradui nederėtų palaikyti ryšių su Jennifer, nes kyla abejonių, ar vaikai jo gyvenime užima svarbiausią vietą ir ar jis gali būti visavertis globėjas.

J.Aniston norėtų vienoje savo juostų nufilmuoti B.Pitto ir A.Jolie dukterį Shiloh. Neva mergaitės tėvas palankiai įvertino tokio bendradarbiavimo galimybę.

Susitaikė su buvusia žmona

B.Pitto ir J.Aniston santuoka truko nuo 2000 iki 2005 metų, bet dar iki skyrybų aktorius ėmė susitikinėti su aktore A.Jolie.

Portalo „People“ duomenimis, praėjusių metų pabaigoje B.Pittas susitaikė su J.Aniston ir su draugais apsilankė jos namuose per Kalėdų vakarėlį.

Sausį B.Pittas ir J.Aniston dalyvavo „Auksinių gaublių“ ceremonijoje Los Andžele.

Gandus apie atnaujintus santykius B.Pittas ir J.Aniston pakurstė apsikabinę per JAV aktorių gildijos (SAG Awards) premijų įteikimą Los Andžele.

Per ceremoniją abu jie buvo apdovanoti: J.Aniston – už geriausią moterišką vaidmenį seriale „Ryto šou“, B.Pittas – už geriausią vyrišką antraplanį vaidmenį filme „Vieną kartą Holivude“.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.