Malaizijos karaliaus perpus jaunesnė žmona Oksana pirmą kartą papasakojo meilės istoriją

Tituluota Rusijos gražuolė Oksana Voevodina (25 m.) sako, kad pirmą kartą susitikusi su dabar jau savo vyru Malaizijos karaliumi Muhammadu V (49 m.), ji netikėjo, kad jis toks įtakingas. 

 Malaizijos karaliaus perpus jaunesnė žmona Oksana Voevodina pirmą kartą papasakojo meilės istoriją.<br> Instagramo nuotr.
 Malaizijos karaliaus perpus jaunesnė žmona Oksana Voevodina pirmą kartą papasakojo meilės istoriją.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2019, 3:34 PM, atnaujinta Oct 7, 2019, 10:58 AM

Praėjusių metų vasarį Oksana ir Muhammadas V susituokė iškilmingoje ceremonijoje Maskvoje. Prieš įvykstat vestuvėms, Oksana priėmė islamo tikėjimą.

Be to, sausio pradžioje paaiškėjo, kad vyras atsisakė karaliaus sosto. Priežastys nebuvo komentuojamos: daugelis įtarė, kad tokį sprendimui įtaką padarė santuoka su rusaite.

Ištekėjusi už karaliaus, Oksana negavo jokio titulo – karaliene gali tapti tik iš tos pačios šalies kilusi moteris.

Dabar pirmą kartą O.Voevodina papasakojo, kaip susipažino su karaliumi. Tikra meilės istorija.

Lemiamas susitikimas įvyko 2017-aisiais. Tada modelis bendradarbiavo su garsiu juvelyru Jacobu Arabo, kuris, pasirodo, buvo karaliaus draugas.

„Po vieno renginio nuėjome su Jacobu vakarieniauti, kur viešėjo ir Muhammadas. Jis man prisistatė Malaizijos karaliumi. Galvojau, kad jis juokauja, priėmiau tai kaip pokštą, tad pasakiau jam, kad aš – Maskvos karalienė“, – prisiminė moteris.

Oksana sako, kad tuomet ji žavėjosi jo bendravimu ir net nepastebėjo, kaip greitai prabėgo laikas būnant drauge.

„Netrukus spaudoje perskaičiau, kad paskirtas karalius, kuris buvo mano naujasis pažįstamas. Supratau, kad tada jis mane nemelavo“, – prisiminė ji.

Neseniai jiedu susilaukė pirmagimio, kuris pakeitė jų gyvenimą.

„Kai pradedi rūpintis daugiau, nei savimi, supranti, kas yra šeima. Šeima ir vaikai yra gyvenimo prasmė“, – sakė Oksana.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.