Marilyn Mansonui – sunkūs kaltinimai dėl nepilnamečių tvirkinimo ir seksualinio priekabiavimo

Muzikantas Marilyn Mansonas (54 m.) ir vėl teisėsaugos akiratyje – šįkart atlikėjui yra pateikti kaltinimai dėl nepilnamečių tvirkinimo ir seksualinio priekabiavimo.

 Marilyn Mansonas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Marilyn Mansonas.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 3, 2023, 7:18 AM, atnaujinta Feb 3, 2023, 9:39 AM

Kaip rašoma people.com, ieškinį dėl M.Mansono vykdytos seksualinės prievartos anonimiškai pateikė moteris, pasivadinusi Jane Doe vardu. Anot jos, atlikėjas moterį tvirkino kelis metus, o visa tai prasidėjo, kai jai buvo vos šešiolika. Jane Doe teigia su atlikėju susipažinusi po vieno iš jo koncertų, kai 54-erių roko žvaigždė paprašė jos namų adreso ir telefono numerio tam, kad neva išsiųstų merginai „reklaminę medžiagą“.

Vėliau šis pasiūlė parvežti merginą namo ir kelionės metu autobuse pradėjo prie jos seksualiai priekabiauti. Teigiama, kad Marilyn Mansono vardu prisistatantis atlikėjas Brianas Warneris pradėjo grasinti nepilnametei, kad jeigu ši kam nors prasitars apie tai, kas įvyko autobuse, jis nužudys ją ir jos šeimą. Ieškinyje teigiama, kad priekabiavimas, išnaudojimas ir gąsdinimai tęsėsi kelerius metus.

„Marilyn Mansonas kartu su grupe labai daug keliavo ir koncertavo įvairiuose Amerikos miestuose. Bene kiekviename renginyje kartu su atlikėju atvykdavo ir Jane Doe, kurią grupė atsivesdavo kartu į užkulisius. Marilyn Mansono bendražygiai duodavo merginai narkotinių medžiagų, o pats atlikėjas prie apsvaigusios merginos priekabiavo ir seksualiai ją išnaudojo“, – rašoma people.com.

Teigiama, kad būdama vos 18 metų mergina jau tapo priklausoma nuo alkoholio ir narkotikų.

Panašių kaltinimų atlikėjas susilaukė ir 2021-aisiais iš buvusios mylimosios Evan Rachel Wood, kuri kaltino M.Mansoną kelis metus trukusiu „siaubingu smurtu ir išnaudojimu“.

Tuomet moteris savo socialiniame tinkle „Instagram“ pasakojo, jog ilgametis draugas suviliojo ją, kai ši buvo dar paauglė, o vėliau parodė savo tikrąjį veidą – pradėjo manipuliuoti, smurtauti bei seksualiai išnaudoti.

„Prieš mane smurtavęs asmuo yra Brianas Warneris, dar visiems geriau žinomas Marilyn Mansono vardu. Jis mane suviliojo, kai buvau dar nepilnametė ir vėliau daugelį metų siaubingai mane išnaudojo. Jis plovė man smegenis, manipuliavo, kad daryčiau tai, ko jis nori. Daugiau nenoriu gyventi baimėje, būti šmeižiama ir šantažuojama. Noriu atskleisti visiems, koks tai pavojingas žmogus. Aš pažįstu daugybę jo aukų, kurios daugiau nebetylės“, – rašė E.Wood.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.