„Maneskin“ lyderis išsiskyrė su mylimąja

2021 metais „Euroviziją“ laimėjusios italų roko grupės „Maneskin“ vokalistas Davidas Damiano išsiskyrė su savo ilgamete drauge, modeliu Giorgia Soleri. 

Damiano Davidas ir Giorgia Soleri.
Damiano Davidas ir Giorgia Soleri.
Damiano Davidas.<br>Scanpix/AP nuotr.
Damiano Davidas.<br>Scanpix/AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2023, 8:41 PM, atnaujinta Jun 8, 2023, 8:47 PM

Visų merginų širdis pavergęs D.Damiano savo socialinių tinklų paskyroje pasidalino tekstu, kuriame ir atskleidė šia netikėtą žinią gerbėjams.

Tačiau tai padarė po kurio laiko, kai „Instagram“ platformoje įsikėlė video, kuriame vaikinas naktiniame klube bučiuojasi su kita mergina.

Nors D.Damiano paneigė gandus, kad skyrybos įvyko dėl šio video įrašo ir patikino, kad jis nebuvo neištikimas savo, jau buvusiai, merginai.

„Labai apgailestauju dėl anksčiau pasirodžiusio vaizdo įrašo, ne taip norėjome pranešti apie skyrybas – tai buvo mano klaida. Aš ir Giorgia nusprendėme išsiskirti jau prieš kelias dienas, todėl jokios išdavystės nebuvo. Tikiuosi, kad tai nepakenks jos reputacijai ir gebėsite gerbti jos privatumą šiuo laikotarpiu“, – rašė jis.

Davidas Damiano jau bene šešerius metus draugavo su vyresne mergina Giorgia Soleri. Tačiau šie santykiai išliko paslaptyje – nei vienas, nei kitas neviešindavo savo bendrų nuotraukų socialiniame tinkle.

Giorgia yra perspektyvus Milano modelis ir socialinių tinklų žvaigždė, kurią instagrame seka 200 tūkstančiai žmonių. G.Soleri prisipažino, kad serga vulvodinijos liga (skausmas moters lytinių organų srityje). Apie tai ji daug dėmesio skiria savo instagrame.

Anksčiau Damiano draugavo su modeliu Drusilla Gucci ir aktore Lucrezia Petracca. Su pastarąja juos neva net jungė sužadėtuvių žiedai. Tačiau tai tik gandai, pats Damiano niekada nerodo viešai savo meilės.

Įdomi detalė, kad buvo kalbama apie Damiano romaną su bosiste Victoria De Angelis. Tačiau Damianas apie tai yra pasakęs, jog ji yra tik geriausia draugė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.