Žilvinas Grigaitis atskleidė, kaip prižiūri savo svorį

Jau daugelio pamėgta lrytas.tv laida „Tipo Vlogas” apsilankė išskirtinių saldumynų „Ali šokoladinė” jubiliejiniame, penktame gimtadienyje. Laidos vedėjai iškamantinėjo žinomus žmones apie jų silpnybę saldumynams. Vienas jų – verslininkas Žilvinas Grigaitis, kuris atvirai papasakojo, apie savo nuodėmes saldumynams ir kovą su papildomais kilogramais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2018, 2:14 PM

„Aišku norisi viską išragaut ir kartais nėra tų stabdžių, yra labai sudėtinga ryte. Tada sąžinė mano yra paliekama ant pagalvės, o aš jau galvoju, ką vakar padariau ir skaičiuoju kalorijas. Tuomet jau dėliojuosi mintyse, kiek reikės su dviračiu nuvažiuoti ratų Vilniuje ar Palangos paplūdimyje nubėgti nebe tris o aštuonis kilometrus”, – „Tipo vlogas” sakė Ž. Grigaitis.

Žinomas vyras taip pat atskleidė savo ypatingą metodą, kuriuo vadovaujasi kontroliuodamas savo kuno formas: „Jeigu aš neskaičiuočiau kalorijų man tikrai būtų ne kas. Turiu kelis švarkus, kurie yra, kaip ir mano matavimo vienetas. Jeigu jie tinka – viskas tvarkoje, bet jeigu jie užsisega ir reikia įtraukti pilvą  – viskas, aleliuja.”

Dainininko Donato Montvydo mylimoji – Veronika Montvydienė patikino, kad saldumynams taip pat negali atsispirti: „Aš mėgstu saldumynus, tačiau stengiuosi juos rinktis kokybiškai. Šiaip namuose vengiame cukraus, tačiau kai būna tinkama proga ar norime pasmaližiauti – leidžiame sau tai daryti kokybiškai.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.