receptai

Skonis Gurmanų klubas
2015-05-25 11:10
Nuo gegužės pradžios – iki Joninių – tik tiek trunka smidrų sezonas. Tad vertėtų nepražiopsoti ir suskubti paragauti šios gurmanų vertinamos daržovės.
Skonis Gurmanų klubas
2015-05-21 11:25
Smidrai arba šparagai – tai maistinga daržovė, mėgstama visoje Vakarų Europoje. Lietuvoje šie augalai buvo paplitę gėlių darželiuose, o auginti maistui juos imtasi tik prieš keletą metų. Tai daugiametis augalas, kurį pasėjus derliaus tenka laukti net ketverius metus, o sezonas trunka nuo gegužės pradžios iki Joninių.
Skonis Gurmanų klubas
2015-05-17 22:10
Vilnius yra tas mūsų šalies miestas, kuriame kulinarinės įvairovės yra gausu. Tačiau kad ir kaip keista būtų, sostinėje ilgą laiką buvo juntamas žuvies, o ypač lietuviškos, patiekalų stygius. Šią klaidą ištaisyti pasišovė garsusis „Šturmų švyturys“, kuris Užupyje prieš kelis mėnesius atidarė savo antrąjį restoraną Lietuvoje.
Sveikata Gyvenu sveikai
2015-05-13 19:13
Apie raudonuosius burokėlius, jų šakniavaisius žinojo jau senovės arabai ir persai – tai natūrali gydomoji priemonė. Burokėlis vertingas tuo, kad turi unikalų vitaminų derinį, kalio, jodo, geležies, folio ir pantoteno rūgšties, karotinoidų, baltymų ir ląstelienos.
Skonis Pasigamink
2015-05-11 11:16
Saulė viliote vilioja į gamtą – ne tik dirbti ar aktyviai pramogauti. Pietūs gamtoje – kas gali būti geriau? Žinoma, daugelis neapsieis be šašlykų. Netrūks ir kalbų apie šašlykų marinavimo būdus, kurie nulemia ne tik mėsos skonį, bet ir mėsos minkštumą, sultingumą.
Skonis Pasigamink
2015-04-16 18:29
Daugelis žinome šį legendiniu tapusį vyniotinį. O štai maisto tinklaraštininkė Jurgita Adomavičiūtė siūlo mums receptą, kaip šį vyniotinį pasigaminti patiems.
Skonis Pasigamink
2015-04-14 11:25
Mados ir kulinarijos santuoka. Kad tai įmanoma, tvirtai tiki dizainerė Julija Janulaitytė, kurios kolekcijas pristato ne tik modeliai, – tai atsispindi patyrusių virtuvės meistrų kūriniuose.
Receptai
2015-04-03 08:33
Kulinarijos studijos šefas Gian Luca De Marco pasakoja, kaip gi Velykas švenčia italai ir kokius patiekalus jie deda ant savo stalo. Beje, keletą jų galite lengvai pasigaminti ir jūs. Laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną nuo 18:40 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Receptai
2015-04-01 18:45
Kulinarijos studijos šefas Gian Luca De Marco pasakoja, kaip gi Velykas švenčia italai ir kokius patiekalus jie deda ant savo stalo. Beje, keletą jų galite lengvai pasigaminti ir jūs. Laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną nuo 18:40 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Receptai
2015-03-31 18:45
Kulinarijos studijos šefas Gian Luca De Marco pasakoja, kaip gi Velykas švenčia italai ir kokius patiekalus jie deda ant savo stalo. Beje, keletą jų galite lengvai pasigaminti ir jūs. Laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną nuo 18:40 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Receptai
2015-03-30 18:45
Kulinarijos studijos šefas Gian Luca De Marco pasakoja, kaip gi Velykas švenčia italai ir kokius patiekalus jie deda ant savo stalo. Beje, keletą jų galite lengvai pasigaminti ir jūs. Laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną nuo 18:40 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Receptai
2015-03-27 18:45
Kulinarijos studijos šefas Gian Luca De Marco pasakoja, kaip gi Velykas švenčia italai ir kokius patiekalus jie deda ant savo stalo. Beje, keletą jų galite lengvai pasigaminti ir jūs. Laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną nuo 18:40 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Receptai
2015-03-26 18:45
Kulinarijos studijos šefas Gian Luca De Marco pasakoja, kaip gi Velykas švenčia italai ir kokius patiekalus jie deda ant savo stalo. Beje, keletą jų galite lengvai pasigaminti ir jūs. Laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite kiekvieną darbo dieną nuo 18:40 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.
Verta pažiūrėti
2015-03-23 08:47
Specialiai Velykoms skirtą laidą „Velykų skanėstai“ žiūrėkite nuo kovo 26 dienos
Skonis Gurmanų klubas
2015-03-23 14:44
Pažaislio vienuolyne įsikūrusio svetingumo komplekso „Monte Pacis“ šeimininkė Indra Ramanauskienė (39 m.) brangina draugystę su istorinėje vietoje gyvenančiomis seserimis kazimierietėmis ir kitų Europos vietų vienuoliais. Kulinariniu vienuolių paveldu besidominti kaunietė sukaupė daugybę originalių vienuolių receptų, užrašytų lietuvių, lenkų, vokiečių ir lotynų kalbomis. Kai kurie jų šimtmečių senumo.
Skonis Virtuvės gudrybės
2015-03-15 12:02
Net ir paprastus patiekalus iš makaronų galima sugadinti. Tačiau kartą paragavę tinkamai paruoštų itališkų makaronų daugiau niekada nebenorėsite gaminti juos taip, kaip tai darėte anksčiau.
Skonis Virtuvės gudrybės
2015-03-07 09:53
Artėjant pavasariui kyla noras ne tik atnaujinti garderobą ar pradėti sportuoti. Naujų vėjų galime įpūsti net ir į valgio gaminimo procesą. Nauji, įdomūs receptai bei gaminimo būdai – pirma, kas šauna į galvą, tačiau, pasirodo, mini revoliuciją virtuvėje gali sukelti ir paprasčiausiai sumaniai naudojamas išmanusis telefonas.
Receptai
2015-02-21 07:00
Vertingi patarimai, originalūs receptai ir linksmi nuotykiai virtuvėje su Alfu Ivanausku ir komanda
Skonis Mitybos ABC
2015-02-09 14:49
Paaiškėjo, kurios trys komandos iš daugiau nei pusės tūkstančio 1-12 klasių šalies moksleivių laimėjo sveiką mitybą skatinantį konkursą „Mokyklos virtuvės brolija“ įrodydamos, kad gali pagaminti sveikatai naudingą, skanų bei originalų patiekalą, tinkantį ne tik namų stalui, bet ir valgykloms. Komandas-nugalėtojas subūrę mokytojai teigė, kad dalyvauti kvietė sveikai mitybai neabejingus moksleivius.
Receptai
2015-02-09 08:43
Vertingi patarimai, originalūs receptai ir linksmi nuotykiai virtuvėje su Alfu Ivanausku ir komanda.
Receptai
2015-02-06 08:38
Vertingi patarimai, originalūs receptai ir linksmi nuotykiai virtuvėje su Alfu Ivanausku ir komanda

Populiariausi per 24 val.