Kodėl pirmadienį į debatus atvykę G. Nausėda ir I. Šimonytė sėdėjo skirtingose patalpose?

Likus mažiau nei dviem savaitėms iki pirmojo prezidento rinkimų turo, kandidatai į šalies vadovo postą tęsia pasirodymus debatuose ir kitose laidose, kur pristatinėja savo vizijas. LRT radijuje pirmadienio rytą pozicijomis apsikeitė antros kadencijos siekiantis prezidentas Gitanas Nausėda ir konservatorių kandidatė, premjerė Ingrida Šimonytė.

Gitanas Nausėda ir Ingrida Šimonytė.<br>Lrytas.lt koliažas
Gitanas Nausėda ir Ingrida Šimonytė.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2024, 11:02 AM

Tiesa, tiesiogiai stebėjusiems debatus kilo klausimas, kodėl G.Nausėda ir I.Šimonytė sėdi skirtingose patalpose.

Praėjusią savaitę tokio paties formato debatuose LRT radijo studijoje buvo susitikę ir demokratų kandidatas Giedrimas Jeglinskas bei Laisvės partijos kandidatas Dainius Žalimas, kitą dieną kartu debatavo Darbo partijos kandidatas Andrius Mazuronis ir partijos „Nemuno aušra“ kandidatas Remigijus Žemaitaitis – visi jie sėdėjo po du toje pačioje patalpoje.

Tiesioginėje transliacijoje buvo matyti, kad tiek I.Šimonytė, tiek G.Nausėda yra LRT studijoje, tačiau perrinkimo siekiantis prezidentas nesėdi su I.Šimonyte ir debatų vedėja toje pačioje patalpoje, jį buvo galima matyti per televizoriaus ekraną.

Kaip portalui lrytas.lt paaiškino LRT atstovai, šalies vadovas pirmadienio rytą nebuvo Vilniuje, todėl jam buvo sudaryta galimybė atvykti ir jungtis iš nuolatinės LRT radijo studijos, esančios Klaipėdoje.

Šeštadienį vakare G.Nausėda dalyvavo pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, kuri vyko Palangoje, o pirmadienį, iškart po debatų, išvyko darbo vizito į Mažeikius.

Prezidento rinkimai vyks gegužės 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.