Paprasta, bet puošnu: kokosiniai triufeliai nepalieka abejingų

2015 m. gruodžio 22 d. 08:46
Daugiau nuotraukų (1)
Ilgitės sniego? Susikurkite žiemišką nuotaiką ant stalo! Šie kokosiniai triufeliai – lengvai pagaminami, yra skanūs, o svarbiausia – tikra stalo puošmena! 
Kaip juos gaminti, moko „Home Cooking Adventures“. Vaizdo siužetą rasite žemiau, o čia pateikiame trumpą aprašymą.
Į dubenėlį dėkite 200 g baltojo šokolado, supilkite 60 ml grietinėlės (35 proc.). Lydykite šią masę garų vonelėje, kol šokoladas visiškai ištirps. Dėkite 1 valgomąjį šaukštą sviesto, maišykite, kol visiškai ištirps.
Pilkite vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus), nutarkuotą vieno apelsino žievelę, 33 g kokosų drožlių, gerai išmaišykite, uždenkite ir porai valandų palikite šaldytuve, kad šokolado ir kokosų masė gerai sustingtų. 
Kai masė sutvirtės, į atkirą indą įsiberkite dar 33 g kokosų drožlių. Šaukšteliu pakabinkite masės, pirštais ją suvoliokite į rutuliuką, suplokite, į jos centrą dėkite lazdyno riešutą, vėl suformuokite rutuliuką ir apvoliokite jį kokosų drožlėse.
Dėkite triufelius į gražią lėkštę – tai bus pats gražiausias akcentas ant jūsų šventinio stalo.
desertastriufeliaiSkanios Kalėdos
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.