Marinuoti žali pomidorai: receptas, kuriuo norisi dalintis

2023 m. rugsėjo 25 d. 08:51
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Ar esate marinavę žalių pomidorų? Iš tiesų žalius pomidorus pirmą kartą marinavau jau pernai.
Daugiau nuotraukų (1)
Receptu nedrįsau pasidalinti, pirmiausia pati norėjau paskanauti ir nuspręsti, ar tikrai jie verti atsidurti mūsų rūsių lentynose. Ir žaliems pomidorams aš sakau „Taip“.
Tiesa, rinkitės, jau kiek pradėjusius nokti, kai šiek tiek ima ir keičiasi spalva, ne visai žalius, nes kitaip pomidorai turės kartumo.
Reikės:
  • žalių pomidorų, geriau mažesnių.
Marinatui:
  • 3 l vandens;
  • 1,5 st. acto;
  • 3 v. š. druskos;
  • 3 v. š. cukraus;
  • 3–4 skiltelės česnako;
  • apie 10 pipirų grūdeliais;
  • 2 krapų žiedynų.
Kaip gaminti
Išverdame marinatą. Pomidorus nuplauname, nuplikome karštu vandeniu ir sudedame į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu marinatu.
Stiklainius užsukame ir užklojame storu rankšluosčiu.
Leidžiame visiškai atvėsti.
pomidoraimarinuoti pomidoraireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.