Mišrainė su pievagrybiais: receptas, kuriuo verta dalintis

2023 m. lapkričio 30 d. 08:18
„Samčio užrašai“
Receptas
Tokių receptų mano tinklaraštyje tikrai nėra daug, nes jau, matyt, išaugau iš majonezinio amžiaus, kai visos mišrainės buvo maišomos tik juo.
Daugiau nuotraukų (1)
Šis receptas skirtas Vaidai, kuri manęs klausė, kokia mišrainė skani su pievagrybiais. Tai štai – imkit, gaminkit ir geruoju minėkit.
Mišrainė su pievagrybiais
Reikės:
  • 300 g marinuotų pievagrybių
  • 2 virtų kiaušinių
  • 120 g konservuotų žirnelių
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 1 nedidelio poro
Padažui:
  • 2 šaukštų natūralaus jogurto
  • 1 šaukšto majonezo
  • druskos ir pipirų pagal skonį
Kaip gaminti
Į dubenį sudėkite pjaustytus pievagrybius, kiaušinius, porą, tarkuotą sūrį, berkite žirnelius.
Dėkite jogurtą, sumaišytą su majonezu. Išmaišykite.
Pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą gerai išmaišykite.
mišrainėpievagrybiaireceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.