„G&G Sindikatas“ surengė neįtikėtiną koncertą: vienu metu skambėjo skirtinga muzika

Savaitgalį Vilniuje, „Aludariai Story Cellar“ grupė „G&G Sindikatas“ sugrojo du eksperimentinius koncertus su ausinėmis, žiūrovams suteikdami neeilinę patirtį, kai gali gyvai klausytis skirtingų garso takelių vienu metu ir perjunginėjant kanalus išgyventi vis naują siurprizą.

„G&amp;G Sindikato“ koncerto akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
„G&amp;G Sindikato“ koncerto akimirka.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2024, 10:57 AM

Pagal „Silent Disco“ – tyliųjų vakarėlių su ausinėmis koncepciją surengtas reperių koncertas tapo išskirtiniu renginiu: „G&G Sindikatas“ padarė tai, kas vargu ar buvo Lietuvoje atlikta anksčiau.

Tuo pat metu skambėjo dvi skirtingos dainos, viena atliekama Svaro su DJ Mamania, kita – Kasteto su Donciavu, žmonės galėjo kaitalioti kanalus ir klausytis skirtingų dalykų. Taip pat skambėjo „mash-up‘ai“, jungiantys, regis, neįmanomus dalykus, tokius kaip „Nenormalei“ repą ir grupės „A-ha“ kūrinį „Take on me“.

„Pasistengėme, kad būtų ir iš ko rinktis, ir kad gabalai skambėtų visiškai naujai ir netikėtai. Tai – neeilinis koncertas, kuriuo buvo lengva mėgautis! Esame labai patenkinti eksperimentu, nes visas įdėtas darbas, ilgas ir rimtas pasiruošimas buvo vainikuotas nuostabiomis žmonių reakcijomis, kurios geriausiai ir perteikia koncerto įspūdį“, – sakė „G&G Sindikatas“ nariai.

Betarpiškas, šiltas koncertas išties sulaukė gausių atsiliepimų. „Sunku rasti tinkamus žodžius tam, kas čia šįvakar įvyko! – po koncerto kalbėjo žiūrovė Martyna. – Bilietus į šį „kitokį“ koncertą įsigijome pernelyg nesigilindami, kokie viražai laukia. O tai buvo netikėtai nauja patirtis, tikrai daugiau nei koncertas: artumas mažoje erdvėje, skirtingos muzikos versijos vienu metu, ir absoliutus netikėtumas kartu repuoti pagal visai kitaip pažįstamas melodijas.“

„Retas atvejis, kai tokio tipo pasirodymai vyksta Lietuvoje. Didelis pliusas, kad scena buvo viduryje ir žmonės galėjo stebėti pasirodymą iš visų pusių. Išskirtinis koncertas sukėlė neeilines emocijas, kurios tik papildė pasirodymą. Dirbant su ausinėmis iš baro pusės tai irgi buvo nauja patirtis, nes jautėmės tapę renginio dalimi“, – kalbėjo baro darbuotojai.

„Labai faina idėja, kad viso koncerto metu gali pasirinkti, kurios dainos interpretacijos klausytis. Kai kurių gabalų aranžuotės ypač smagiai nustebino. Manau, tai geriausias „G&G Sindikato“ koncertas ir užkietėjusiems fanams, ir tiems, kurie nelabai gerai susipažinę su jų kūryba. „Silent Disco“ koncerte kiekvienas yra savo komforto zonoje, todėl į tokį renginį galima drąsiai eiti su visa šeima“, – svarstė žiūrovas Linas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.