Artūrui Swan merginos rėžia: „Nenorėčiau būti su tavimi, nes nenoriu tapti matoma“

„Dabar socialiniai tinklai tai yra tūkstančiai žmonių, kurie žiūri, kurių jūs net nežinot, ir jie turi laisvę jums bet ką parašyti ir bet ką padaryti, ir jūs neturėsit kaip apsiginti. Todėl turite suvokti, kad jūsų laukia būtent ta našta net ne gintis, bet priimti tą neigiamą kažkokį šleifą iš visuomenės, ir sugebėti tai atstovėti, sugebėti pasistatyti sieną, ir to nematyti“, – taip jau šįvakar gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ teigė nuomonės formuotojas, Artūras Lebedenko – Swan.

 A.Swan.
 A.Swan.
 A.Swan.
 A.Swan.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 29, 2024, 12:59 PM

Beveik 100 tūkstančių sekėjų vien socialiniame tinkle Instagram turintis 39-erių Artūras puikiai pažįstamas sporto ir sveikos mitybos aistruoliams. Tiesa, pastaruoju metu vyras kur kas dažniau dalinasi ne patarimais mitybos bei sporto klausimais, o nuosavos tinklalaidės pokalbiais „Tapk geresniu“, kuriuose garsios asmenybės ir skirtingų specialybių žmonės kalbinami įvairiomis temomis.

Norintys tapti žinomais socialiniuose tinkluose, pasak Artūro, turėtų prisiimti riziką, kuri laukia, o ji ne tokia ir maža. Artūras pasakos susidūręs su grasinimais vos išpopuliarėjo, nors niekada nesiekęs tapti žinomu – tai nutiko tarsi savaime, kai ėmė gilintis į sportą, sveiką mitybą, ir tuo dalintis socialiniuose tinkluose.

Artūrą ėmė sekti tūkstančiai, jis buvo kviečiamas į televizijos laidas, duoti interviu, o jo sukurtas projektas „Motyvuoti atletai“ tapo itin populiarus. Tuomet Artūras sako dar nežinojęs kokią kainą teks sumokėti.

Artūro paskyros nebuvo nulaužtos bei pavogtos, jis nepatyrė šantažo, tačiau iki šiol yra savotiškai persekiojamas vienos damos, reguliariai siunčiančios savo nuogos nuotraukas. Vyrui teko susidurti ir su moterimi, kuri naudodamasi pažintimi, bandė pasipelnyti finansine prasme. Jeigu esate garsus, pasak Artūro, kur kas sunkiau bus susikurti ir asmeninį gyvenimą, nes ne visi nori, kad jų antroji pusė būtų matoma. „Man ne kartą buvo pasakyta, kad viskas gerai, bet nenorėčiau būti su tavimi, nes nenoriu tapti matoma...“, – pasakojo Artūras.

Apie tamsiąją nuomonės formuotojų ir darbo internete pusę jau šiandien, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20.00 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.