Svaiginančio grožio samojedai Rusijoje tapo pažiba

Šunys yra universalūs gyvūnai. Jie gali saugoti, ginti, stebinti, atlikdami triukus, temti roges, vežimus, išklausyti, užjausti ir savo grožiu teikti pasigėrėjimą. Balti pūkuotukai - visados „besišypsantys“ samojedų veislės šunys pasirodė Maskvoje vykusiame mados renginyje „Fashion week“. Čia buvo pristatyta žieminių drabužių kolekcija „ODRI“, kurios dizainas kurtas pagal muzikos prodiuserę Janą Rudkovskają ir dailiojo čiuožimo žvaigždę Jevgenijų Pliuščenką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 2, 2014, 10:34 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:22 PM

Kolekcijos pristatymo metu šunys ant podiumo lydėjo žieminiais drabužiais apsirengusius modelius. Nenuostabu, kad tokie, dieviško grožio šunys prikaustė žiūrovų dėmesį ir pelnė ne vieno gerbėjo simpatiją.

Samojedai kilę iš Rusijos šiaurės. Jie pasižymi aštriu protu, neišsenkančia energija. Tai linksmi ir visuomet tarsi besišypsantys šunys. Draugiški ir žmonėms, ir kitiems gyvūnams. Atminkite, kad samojedas niekada nebus laimingas ir kankinsis gyvendamas pririštas prie būdos, voljere ar uždarytas į atskirą patalpą. Šis šuo per švelnus apsaugai, loja, bet nedrįsta kąsti.

Gyvena 12-15 metų, sveria nuo 17 iki 30 kilogramų, ūgis ties ketera - 46-51 cm.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.