Draugui nusiųsta žinutė merginai nebesukėlė abejonių

Sprendimas pasiimti Francą buvo labai greitas, bet vienas geriausių mūsų gyvenime. Ilgą laiką svajojau apie mažą šuniuką namuose, dairiausi tiek prieglaudose, tiek veislynuose. Tačiau draugas nuolat abejojo, ar tikrai galėsime skirti pakankamai laiko šuneliui, tad niekaip nesiryžome. Kol vieną dieną „Pifo“ prieglaudos puslapyje pamačiau mažą, juodą pūkų kamuoliuką.

Gintarė ir Paulius žinojo, kad Francas skirtas tik jiems.<br>D.Urbano nuotr.
Gintarė ir Paulius žinojo, kad Francas skirtas tik jiems.<br>D.Urbano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gintarė (NeBrisius.lt)

Oct 27, 2014, 4:54 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:30 PM

Man sprendimas iškart atrodė aiškus, o nusiuntus žinutę su nuotrauka draugui, jis irgi prarado visas abejones. Tad viskas buvo iškart nuspręsta! Paskambinę sutarėme, jog dar rimtai apsvarstysime sprendimą iki vakaro. Tačiau jau po valandos sulaukėme skambučio su prašymu greičiau apsispręsti, nes Francas buvo labai populiarus. Tuomet supratome, kad jei jau spėjome paskambinti pirmieji, Francas tikrai mums skirtas.   Savo gražuolį parsivežėme 3 mėnesių amžiaus ir neseniai atšventėme pirmąjį jo gimtadienį. Tačiau jis vis dar atrodo kaip tas pats pūkuotas meškutis, kaip ir ką tik jį pasiėmus.

Francas yra be galo draugiškas ir mielas šunelis, jam labai patinka vaikai, tik ne taip gerai sutaria su senoliais (nesipyksta, bet ir žaisti nenori). Turi draugų ir iš šunų, ir iš kačių giminės, kadangi jis apskritai laikosi nuomonės, jog visi gyvūnai yra draugai. Todėl kartais jam bandant susidraugauti netgi nukenčia, bet optimizmo nepraranda. Francas, kaip ir dažnas šuo, mėgsta pamiegoti, bet dar labiau mėgsta padūkti.

Daugiau skaitykite nebrisius.lt/"="">nebrisius.lt/"" target="_blank">NeBrisius.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.