S. Jasevičiūtės šunys pripažinti geriausiais taksais Lietuvoje

„Mes labai džiaugiamės“, - stovėdama šalia trumpam suręsto voljero kalbėjo Skaiva Jasevičiūtė. Šeštadienį vakare „Litexpo“ parodų rūmuose ji prie krūtinės glaudė mylimiausius savo draugus.

Parodose su augintiniais Skaiva dalyvauja bent porą kartų per mėnesį.<br>D. Umbrasas
Parodose su augintiniais Skaiva dalyvauja bent porą kartų per mėnesį.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Mar 5, 2013, 10:10 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:47 PM

Jos augintinis Versalis tapo geriausias takso veislės atstovas. Kalytė Gandži – geriausia priešingos lyties taksų atstovė.

Fotografuodamasi su Versaliu ant rankų, ji plačiai šypsojosi, o savo augintinio prašė jos nebučiuoti. Atrodė, kad po dienos pasirodymų parodoje moteris buvo pavargusi.

S. Jasevičiūtė namie augina tris taksus. Veislyne – dar 9. „Jie auga pas bendrasavininkus. Namuose būtų truputėlį per daug“, - sakė televizijos žvaigždė.

Parodose su augintiniais ji dalyvauja bent porą kartų per mėnesį, yra apvažiavusi daugelį Europos šalių.

„Taksas – labai patogus šuo. Mažas šuo su didelio šuns charakteriu. Užsispyręs, ne itin lengvai pasiduodantis dresūrai. Bet jei šeimininko ranka pakankamai kieta, nesunku susitarti“, - apie taksus pasakojo šunų mylėtoja.

Dar vienas teigiamas taksų bruožas – linksmumas. „Jie yra juokingi. Bute taksai neužima daug vietos. Jais lengva rūpintis, nereikia ypatingai ruoštis parodoms. Tai yra patogūs ir smagūs šunys“, - augintiniais grožėjosi S. Jasevičiūtė.

Savaitgalį „Litexpo“ parodų rūmuose vyksta tarptautinė šunų paroda. Joje bus išrinktas geriausias 2013 metų Lietuvos šuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.