Gražiausiojo parodos šuns laurai - kaunietės augintinei

Sekmadienį Šiaulių arenoje karaliavo šunų veisėjai ir jų augintiniai. Įvyko 23-ioji respublikinė šunų paroda „Šiauliai 2013“.

Renginio akimirka.<br>G. Šiuparys
Renginio akimirka.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Gintaras Šiuparys

Mar 27, 2013, 9:47 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:34 AM

Šiaulių šunų mylėtojų klubo (ŠŠMK) organizuotame renginyje dalyvavo net 675 šunys iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos, Suomijos, Ukrainos ir Lenkijos.

148 veislių atstovai buvo suskirstyti į 10 grupių ir varžėsi dėl nugalėtojo titulo. Po to čempionai susirungė dėl absoliutaus nugalėtojo titulo.

Šiemetinio konkurso finale laukė staigmena – absoliučia nugalėtoja pripažinta 9,5 mėnesio trumpaplaukių triušinių taksų veislės kalaitė Pelė. „Jau buvau susiruošusi į namus, susikrovusi daiktus, nes netikėjau sėkme“, – po pergalės prisipažino veislyno „Laukinis azartas“ savininkė 49 metų Raimonda Chlostauskienė.

Kaunietės augintinės pergalė buvo netikėta ir ŠŠMK vadovei Irenai Semionovai, kuri pripažino, jog taksų veislės šunys laimi išties retai.

Parodos organizatoriams paskutinę akimirką teko nemenkas galvosūkis, nes dėl Ukrainoje siaučiančios pūgos neatskrido teisėjai. Juos pakeitė iš Lietuvos sukviesti specialistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.