Vienišas drambliukas neįstengė pažadinti giliai įmigusio šuns (video)

Po ilgų ganymo valandų šuniui būtinas poilsio metas. Svarbu, kad tuo metu niekas jo netrukdytų. Tačiau vienam šuniui ramiai pamiegoti po sunkaus darbo neleido jo bičiulis drambliukas. Kietai įmigusį keturkojį draugą stebėjęs dramblio jauniklis neiškentė laukdamas, kol šuo atsibus ir vėl ims su juo žaisti. Aptvare gyvenantis dramblys ankstyvą rytą savo straubliu ėmė švelniai žadinti šunį. Tačiau nei drambliukas, nei šuns šeimininkas ir net gaidžio giesmė šunelio neprižadino.

Drambliukas savo straubliu žadina giliai įmigusį šunelį.<br>Stop kadras
Drambliukas savo straubliu žadina giliai įmigusį šunelį.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 7:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:35 PM

Iš pradžių dramblys švelniai bakstelėjo keletą skirtingų šuns kūno vietų. Šuo nė neketino budintis.  Nekantrus dramblys, mėgindamas švelniai pažadinti keturkojį draugą, savo straubliu lietė kone visais įmanomais būdais. Tačiau šuo tik krūptelėdavo nuo prisilietimų ar oro gūsio iš straublio ir toliau miegodavo. 

Padėjęs savo stambią leteną ant aptvaro rąsto dramblys įsitaisė taip, kad geriau pasiektų miegantį šunį, ir vėl pabandė draugą žadinti. O šuo tik kartą sujudėjo ir vėl užmigo.

Į pagalbą drambliui suskubo įvykio filmuotojas. Ilgu žolės stiebu pakrapštęs šuns ausį, operatorius, rodos, jau pažadino jį, tačiau šis nesuprato, kas dedasi, pasikrapštė ausį ir toliau įmigo.

Po nesėkmingų bandymų pažadinti draugą dramblys pasitelkė savo straublio lankstumą. Juo sugriebęs priekines šuns letenas, dramblys pamėgino jas pakelti ir taip pažadinti šunį. Tačiau šuniui ir tai buvo nė motais.

Nors vaizdo siužetas nutrūksta vos drambliui pakėlus šuns letenas, manoma, kad jam pavyko pažadinti šunį ir pasidžiaugti linksmais žaidimais.

Jaudinantis vaizdo siužetas nufilmuotas Šiaurė Tailande ir patalpintas portale „Youtube“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.