Į laisvę paleistas triušiukas vaiko akivaizdoje sulaukė liūdno galo (video)

Jungtinėse Amerikos valstijose užfiksuotas tragiškas mažo triušiuko likimas. Nuosavo namo garaže rastas ir savaitę augintas bei maitintas triušiukas turėjo būti sėkmingai paleistas į laisvę. Joey Gore užfiksuotame šeimyniniame vaizdo siužete matyti, kaip jo žmona rankose laiko miniatiūrinį triušiuką, kurį netrukus ruošiasi paleisti į laisvę. Deja, bet vaiko akivaizdoje triušiuką ištiko nepavydėtinas likimas.

Liūdnas į laisvę paleisto triušiuko galas.<br>Stop kadras
Liūdnas į laisvę paleisto triušiuko galas.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2013, 4:31 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:23 AM

Sumanę paleisti gyvūną į laisvę nuosavų namų kvartale, Gore'ų šeima nesitikėjo, kad triušiukui gali nutikti kažkas blogo. Nenorėdami įskaudinti savo dukrelės, mama ir tėtis prieš paleisdami triušį į laisvę pamelavo, kad netoliese mato triušiuko mamą.

„Žiūrėk, ten jo mamytė. Matai?“, - klausė savo vyro moteris.

„Aha“, - pritarė vyras.

Dukrelė tik blaškėsi ir klausinėjo: „Kur jo mamyte? Kur jo mamytė?“.

Paleistas ant pievos ir žengęs kelis pirmuosius žingsnius, triušiukas ėmė „bėgti pas savo mamą“. Kelias dešimtis metrų nušuoliavęs triušiukas staiga sulaukė netikėto laukinės gamtos žiaurumo. Iš dangaus akimirksniu pasirodęs sakalas sugriebė mažylį ir nuskrido savo keliais.

Prieš keletą mėnesių portale „Youtube“ patalpintas video siužetas sulaukė nepaprastai didelio žiūrovų susidomėjimo. Vos per du mėnesius tragišką triušiuko galą peržiūrėjo beveik 19 mln. interneto vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.