Per šalčius savo negyvą draugą šildęs šuo sugraudino milijonus žmonių

Kinijoje esančiame Jinčuanio mieste užfiksuotas jaudinantis momentas, kai šalia automobilio partrenkto šuns, visą parą gedėjo ištikimas jo draugas – smėlio spalvos šunelis. Nepabijojęs 13 laipsnių šalčio, judrios ir pavojingos gatvės, keturkojis gulėjo šalia ir savo kūnu šildė jau nebegyvą bičiulį. Tai pamatę miesto gyventojai neliko abejingi ir užfiksavo tikrą ištikimybės pavyzdį.

Ištikimas šunelis šildė savo negyvą draugą, gulintį judrioje gatvėje.<br>Stop kadras
Ištikimas šunelis šildė savo negyvą draugą, gulintį judrioje gatvėje.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 30, 2013, 11:00 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 3:56 PM

Šiuos, gruodžio 22 dieną užfiksuotus kadrus žmonės patalpino socialiniuose tinklapiuose vos prieš keletą dienų. Netrukus ši žinia ėmė sklisti po visą pasaulį ir sujaudino milijonus žmonių. Reportažą transliavo šimtai televizijos kanalų visame pasaulyje.

Tam, kad pro šalį skriejantys automobiliai nenutrenktų gedinčio šuns, žmonės pastatė kėdę, kuri perspėjo apie pavojų kelyje.

Kaip televizijai bei naujienų portalui „Skynews“ sakė Ma Hongyan, ta kėdė, iš netoliese esančio jai priklausančio restorano. „Viena gera moteris neliko abejinga, paėmė kėdę ir ją pastatė prie šunų tam, kad vairuotojai pastebėtų kliūtį“, - teigė ji.

Tačiau supratę, kad šie du keturkojai kelia rimtą pavojų gatvėje, žmonės patraukė negyvą šunį nuo kelio ir palaidojo netoliese esančiame parkelyje prie medžio.

Kam priklauso draugo netekęs smėlio spalvos keturkojis – liko neaišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?