Veterinarai šuns rentgenogramoje to matę dar nebuvo

Arkanzase (JAV) esančio miestelio Mountain Home veterinarijos klinikoje atsidūręs šuo sukrėtė net ir visko mačiusius veterinarus. Kai staiga dėl pablogėjusios sveikatos būklės į kliniką buvo pristatytas ketverių metų belgų malinua veislės šuo, veterinarai atliko rentgenogramą. Paaiškėjo, kad šuo buvo prarijęs dvidešimt tris, medžioklei skirtus 308 kalibro šovinius.

Šeimininkas L. Brassfieldas pasižadėjo atidžiau prižiūrėti keturkojį ir pajuokavo, kad „nuo šiol šers šunų ėdalu, o ne kulkomis“.<br>AP nuotr.
Šeimininkas L. Brassfieldas pasižadėjo atidžiau prižiūrėti keturkojį ir pajuokavo, kad „nuo šiol šers šunų ėdalu, o ne kulkomis“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-11 19:58, atnaujinta 2018-01-04 05:47

Šuns, vardu Benno, sveikatos būklė po kulkų pašalinimo iš skrandžio operacijos pagerėjo, o šeimininkas Larry Brassfieldas pasižadėjo atidžiau prižiūrėti keturkojį ir pajuokavo, kad „nuo šiol šers šunų ėdalu, o ne kulkomis“.

Kaip pripažino šeimininkas, jo šuo anksčiau buvo suėdęs kojinių, suvenyrinių magnetukų, ir stiklo rutuliukų. Visus daiktus šuo pašalino pats. Tačiau Larry netikėjo, kad jo šuo galėtų susirasti pakuotę kulkų ir jas praryti. Tiesa, ant iš skrandžio pašalintų kulkų matyti dantų žymės, o tai reiškia, kad šuo kramtė kulkas prieš jas nurydamas.

Kelios kulkos jau buvo patekusios į žarnyną, tad veterinarijos gydytoja Sarah Sexton patvirtino, kad šuo, besituštindamas, jomis atsikratys pats.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.