Monika Šalčiūtė siekia savo šunį paversti žvaigžde

Penktadienio rytą ZIP FM studijoje lankėsi socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė. Į laidą „Didysis O“ Monika atsivedė ir savo Akitos Inu veislės šuniuką vardu Nino.

Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Monika Šalčiūtė nori išgarsinti savo šunį Nino.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 15, 2016, 12:30 PM, atnaujinta May 18, 2017, 8:11 PM

3 mėnesių M.Šalčiūtės augintinis ją lydi kiekviename žingsnyje. Mergina jam sukūrė net feisbuko anketą, kuri jau turi 11 tūkstančių gerbėjų. „Nino dabar gauna daugiau dėmesio už mane pačią. Gatvėse mus stabdo vaikinai, prašo su šuniuku nusifotografuoti“, – eteryje sakė Monika. Ji tikisi augintinį taip išpopuliarinti, kad galėtų sukurti jo vardo prekių, pavyzdžiui specialų ėdalą.

„Noriu daryti žvaigždę iš jo. Negaila asmeniniu populiarumo pasidalinti su savu“, – paaiškino feisbuko ikona vadinama mergina.

Radijo eteryje Monika paskelbė apie naują savo veiklą. „Mažiau reiškiuosi pramogų srityje, nes pradėjau dirbti rimtame versle – esu marketingo specialistė. Net 3 įmonės man siūlė komercijos direktorės pareigas, bet atsisakiau. Nenoriu savęs atiduoti vienai kompanijai, dirbo su keliomis iš karto“, – laidoje gyrėsi M.Šalčiūtė.

Ji sakė mokanti išreklamuoti bet kokį produktą, ir šio meno mokanti kitus žmones. Marketingo ji nestudijavo, šios srities žinių žinoma mergina mokėsi iš socialių tinklų savarankiškai, administruodama savo anketas. „Sugebėjau save išpopuliarinti, sugebu ir įvairius gaminius. Dažnai prašo nesąmones visokias reklamuoti, pavyzdžiui kūno depiliaciją už tūkstantį. Bet čia man per daug intymu, todėl atsisakau“, – radijo klausytojams aiškino ji.

Linksmame pokalbyje M.Šalčiūtė prisipažino ir kiek netikėtą dalyką: pasirodo ji daro viską, kad tik žmonės parduotuvėse nepamatytų jos perkant tualetinį popierių. Mat ši prekė jai atrodo gėdinga. „Pati to nedarau, paprašau brolio. Kokį nuperka, toks ir tinka. Man svarbiausia, kad būtų minkštas, o ar kvepia kuo nors – nerūpi“, – mintis apie tualetinį popierių eteryje dėstė ji.

Su laidos vedėju, žurnalistu O.Gasanovu Monika aptarė Lietuvos įžymybes. Pasirodo, jai labai patinka Andrius Užkalnis, kurį ji visada stengiasi pagirti prieš kitus žmones, kurie jį smerkia. „Andrius apie mane tik gerai kalba, todėl ir aš jį giriu“, – juokavo ji. Natalija Bunkė – Monikos vaikystės žvaigždė, ją kopijuodama panelė Šalčiūtė prie drabužių ėmė derinti pūkučius. „Mokiausi iš jos stiliaus idėjų“, – aiškino žvaigždė. O kaip nemėgstamą įžymybę ji įvardijo humoristą Mantą Stonkų. „Man jis nepatinka, nes apie mane blogai kalba“, – paaiškino ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.