Kameros užfiksavo šiurpiai pasibaigusį meilų kavinės lankytojos bendravimą su haskiu

Kolorado valstijoje, JAV, moters draugiškas elgesys su kavinėje buvusiu haskiu jai atsirūgo. Rugpjūčio 7-ąją Rockabilies baro stebėjimo kameros užfiksavo, kaip terasoje haskis bendravo su aplinkiniais.

Užfiksavo moters poelgį kavinėje su haskiu.<br>Reportažo stop kadras.
Užfiksavo moters poelgį kavinėje su haskiu.<br>Reportažo stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 20, 2018, 11:31 AM

Viena moteris, kuri pasirodo yra buvusi manekenė, kiek per daug draugiškai pasielgė su šuniu – moteris jį beglostydama prikišo savo veidą prie augintinio snukio, o šis nei iš šio, nei iš to moteriai kando tiesiai į veidą.

Įraše matyti, kaip šalia sėdėję žmonės iškart atskubo prie moters, tačiau vėliau matyti, kad haskio šeimininkė pasiėmė savo daiktus, griebė augintinį ir tekinomis lėkė iš baro.

Po nesėkmingos akistatos buvusiai manekenei dėl patirtų sužalojimų teko darytis plastinę operaciją savo akiai, daktarai tikisi, kad moteris netrukus atgaus regą ir galės matyti sužalota akimi.

Arvados policijos departamentas neseniai pasidalijo filmuota vaizdo medžiaga, kuri padėjo surasti haskį ir jo šeimininkę.

Kol kas neaišku, ar moteriai bus pateikti kokie nors kaltinimai, tačiau nukentėjusioji teigia, kad jai svarbiausia sužinoti, ar ją užpuolęs haskis neturi pasiutligės ar kitų ligų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.