Katės ir žiurkės kovoje – netikėta pabaiga: teko sprukti

Visi gerai žino, kad katės ir pelės (ir dar žiurkės) yra amžini priešai, o tai puikiai pavaizduoja legendinis animacinis filmukas „Tomas ir Džeris“. O štai šis Liuksemburge, Eše prie Alzeto, užfiksuotas įrašas tikrai turėtų sukelti pasididžiavimą peliukui Džeriui.

 Greitai į užpuoliką sureagavusi žiurkė puolė katę ir nuvijo ją šalin taip, kad privertė ją bėgti kiek tik jos kojos neša.
 Greitai į užpuoliką sureagavusi žiurkė puolė katę ir nuvijo ją šalin taip, kad privertė ją bėgti kiek tik jos kojos neša.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 12, 2018, 8:33 PM

Įraše nufilmuota, kaip katė nusprendė prisėlinti prie žiurkės ir staigiai ją pulti, tačiau didžiai jos nelaimei jai teko įsitikinti, kad užpuolė tikrai sau nelygų varžovą.

Greitai į užpuoliką sureagavusi žiurkė puolė katę ir nuvijo ją šalin taip, kad privertė ją bėgti kiek tik jos kojos neša. Vaizdelis netrukus paplito internete ir per kelias dienas buvo peržiūrėtas beveik pusę milijono kartų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.