Pokštą vaikinui filmavusi mergina pasigailėjo – įrašas pakraupino milijonus

Amerikietė Anna Colarusso grįžo iš atostogų ir nusprendė savo vaikinui nusiųsti vaizdo įrašą ir parodyti, koks didelis buvo jos lagaminas. Tą padaryti ji nusprendė įlipusi į lagaminą. Tačiau to, kas nutiko po to ji nenumatė, o įrašas šokiravo daugiau nei šešis milijonus žiūrovų.

 Katinas žiauriai apdraskė merginą.<br> Lrytas.lt montažas.
 Katinas žiauriai apdraskė merginą.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2019, 1:09 PM

Tuo metu, kai mergina nusprendė išlipti iš savo lagamino į kambarį įėjo jos katinas ir visiškai pasiuto. Katinas užpuolė merginą ir sudraskė jos veidą bei kojas. Šis įrašas netrukus socialiniame tinkle „Twitter“ surinko daugiau nei 6 milijonus peržiūrų ir šokiravo ne vieną internautą.

Vėliau mergina pasidalijo ir savo sužalojimų vaizdo įrašu – veidas buvo sudraskytas. Tačiau mergina internautams pranešė, kad susitaikė su savo katinu ir po šio incidento jis buvo labai meilus.

Nors dauguma internautų liepė merginai katinu atsikratyti ar jį stipriai sudrausminti, mergina teigė, kad niekada žiauriai su juo nesielgs.

Portalas lrytas.lt primena, kad svarbiausia nustatyti tokio katės elgesio priežastis. Katę reikia vežti pas veterinarą ir atlikti tyrimus, nustatyti, ar gyvūnas neserga. Katės gali žmones pulti dėl skaudančių dantų, nagų ar pan. Taip pat katė pulti gali išsigandusi, arba užuodusi baimę. 

Jei katė užpuolė žmogų, taip pat reikėtų nukirpti nagus, galima pasikonsultuoti su veterinaru dėl raminamųjų būtinybės. Jei katė buvo užgauta ir tai išprovokavo jos pyktį, reikėtų katę stebėti. Pasipūtus uodegai, nujaučiant, kad katė vėl gali pulti, ją reikėtų sudrausminti: uždaryti į kambarį ir leisti nusiraminti. Paskui nepamiršti paglostyti, duoti skanėstą. 

Jei visos priemonės išbandytos ir nepadeda, galima įtarti sutrikusios psichikos problemą. Tokiu atveju katiną gali tekti ir užmigdyti.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.