Milžiniškas triušis pribloškė internautus: sulaukė tūkstančių reakcijų

Pasaulyje yra keletas milžiniškų triušių veislių. Daugelis iš jų auginami pramoniniais tikslais. Tačiau yra ir tokių, kurie gigantus renkasi auginti namuose.

Štai socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalytas vaizdelis, kaip mergaitė žaidžia su milžinišku triušiu, sulaukė tūkstančių reakcijų.<br>Momentinis kadras.
Štai socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalytas vaizdelis, kaip mergaitė žaidžia su milžinišku triušiu, sulaukė tūkstančių reakcijų.<br>Momentinis kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2019, 10:00 AM, atnaujinta May 27, 2019, 5:47 PM

Štai socialiniame tinkle „Reddit“ pasidalytas vaizdelis, kaip mergaitė žaidžia su milžinišku triušiu, sulaukė tūkstančių reakcijų. Šis triušis priklauso vadinamųjų kontinentinių milžinų veislių grupei ir gyvena neuždarytas narve. Yra išmokytas tuštintis į dėžutę.

Socialinio tinklo vartotojai komentaruose diskutavo. kokie yra šie gyvūnai. Daugelis negailėjo pagyrų. Pasak tokių gyvūnų augintoju, tai – labai socialūs ir meilūs gyvūnai. Juos galima dresuoti. Pasižymi kai kurimis šuniškomis savybėmis, pavyzdžiui, pasitinka grįžtantį šeimininką prie durų.

Tačiau rekomenduojama tokius gyvūnus (tiek pateles, tiek patinus) sterilizuoti, kitu atveju ypač patelėms gali pasireikšti agresijos priepuolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.