Agresyvus ir netradicinės orientacijos šuo terorizavo linkuviškę

Tai, ką pamatė sugrįžusi iš ligoninės ir į savo kiemą išėjusi garbaus amžiaus Linkuvoje (Pakruojo r.) gyvenanti Sibiro tremtinė Genovaitė negalėjo patikėti.

 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
 A.Padoros nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jun 15, 2019, 5:57 AM

Užsiropštęs ant jos kieme staugiančio iš baimės kiemsargio , šuniška „meile“ dalijosi kitoje gatvėje gyvenančios kaimynės triskart didesnis palaidūnas. Norėdama išvaryti nekviestą svečią delnų pliaukštelėjimu, kiemo šeimininkė išsigando iššieptų keturkojo ilčių.

„Gaudome tik geranoriškai nusiteikusius gyvūnus,- agresyvių ir netradicinės orientacijos šunų netramdysime“, – atsakymas į neviltį varė pagalbos laukiančią linkuvietę. Agresyviai nusiteikęs šuo puolė atvykusius į pagalbą ginkluotus policininkus, kiek vėliau pasirodęs šungaudys užnėręs kilpą išsivežė keturkojį.

Tai sužinojusi, savo šuns neprižiūrinti kaimynė iš gyvūnų prieglaudos jį parsivežė. Tačiau jau kitą dieną šuo ir vėl svetimame kieme gąsdino garbaus amžiaus linkuvietę. Antrąkart paskambinusi telefonu 112 į Bendrosios pagalbos centrą, po dešimties minučių sulaukė gelbėtojų, – kaip ir pirmąją dieną, tų pačių Pakruojo policijos komisariato pareigūnų. Nutarta šungaudžio nebekviesti, bet atsivežus vieną iš agresyvaus šuns šeimininkų, gyvūną perdavė jiems.

Garbaus amžiaus moteris guodėsi iš vietos valdžios nesulaukusi pagalbos. Pasak jos, agresyvus ir po Linkuvą lakstantis palaidas kaimynės šuo buvo užpuolęs net šalia gyvenančio kriminalinės policijos pareigūno mažametę dukrelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.