Miley Cyrus išgyvena skausmingą netektį

Miley Cyrus prieš kelias dienas atskleidė, kad jos naminis paršelis, kurį ji vadino Pig Pig, nugaišo.

 CP/Scanpix nuotr.
 CP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2019, 10:42 AM, atnaujinta Jul 16, 2019, 10:57 AM

„Wrecking Ball“ hito atlikėja liūdną žinią pranešė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje, kur pasidalijo širdį virpinančiais įrašais su augintine.

„Labai liūdna pasakyti… mano brangi draugė Pig Pig mirė. Aš visuomet tave prisiminsiu... Ačiū už tiek daug juoko ir gerus laikus, mergyt“, – rašė atlikėja.

Atlikėjos nuotraukomis su Pig Pig socialiniuose tinkluose dalijosi ir daugybė gerbėjų.

Naminei kiaulytei Miley raudona spalva lakuodavo nagus ir puošdavo ją blizgučiais. Pig Pig miegodavo drauge su atlikėja ir drauge skraidydavo privačiu lėktuvu.

Iš pradžių atlikėjos augintinės vardas buvo Bubba Sue, bet po kelių mėnesių ji persigalvojo ir ėmė vadinti augintinę tiesiog Pig Pig.

Dekoratyviniai paršeliai užauga iki 30–35 centimetrų aukščio ir, nors gimę sveria vos 270 gramų, suaugę gali sverti iki 30 kilogramų.

Tokių paršelių gyvenimo trukmė – nuo 14 iki 18 metų. Kaip ir dauguma naminių gyvūnų, šiltuoju metų laiku mėgsta būti namuose, o šiltuoju – ištrūkti laukan.

Pasak augintojų, tokie paršeliai tuštintis eina visuomet į tą pačią vietą – kraiko dėžutę, kuri turi būti kuo toliau nuo guolio. Šiltuoju metų laiku gamtinius reikalus mieliau atlieka lauke. Beje, šie paršeliai namuose neskleidžia jokio nemalonaus kvapo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?