Šuns Zodiako ženklas atskleis, ko galite iš jo tikėtis

Zodiako ženklas padeda nusakyti asmenybės bruožus, charakterį, svarbius žmogaus gyvenimo įvykius. Tačiau Zodiako ženklus galima pritaikyti ne tik žmonėms. Žmonių Zodiako ženklus galima taikyti šunims pagal jų gimimo datą. Tad jeigu planuojate savo namus papildyti augintiniu, ir žinote, kokios gyvūno savybės jums svarbiausios, renkantis reikėtų atsižvelgti ir į jo gimimo datą. 

 Zodiako ženklus galima pritaikyti ne tik žmonėms.<br> 123rf nuotr.
 Zodiako ženklus galima pritaikyti ne tik žmonėms.<br> 123rf nuotr.
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-08-09 11:18, atnaujinta 2019-08-09 11:25

Jūsų augintinio Zodiako ženklas yra Avinas, jei jis gimė kovo 21 – balandžio 20 dienomis. Šis augintinis pasižymės išminti ir energija. Šuo taps jums geriausiu draugu ir gynėju. 

Jeigu jūsų šuo gimė laikotarpiu nuo balandžio 21 iki gegužės 21 – augintinis bus Jautis. Išskirtinės augintinio savybės: jis atkakliausias pėdsekys ir prieraišumo įsikūnijimas, kruopščiai sieks užbrėžto tikslo bei pasižymės drausmingumu. 

Jei jūsų šuo Dvynys. Jis judrus ir išradingas šuo, kuris sieks įtraukti į savo žaidimus ir šeimininką. Augintinio gimusio birželio 22 – liepos 22 dienomis, zodiako ženklas Vėžys. Šis augintinis tikras smaguris, mėgstantis daug ir skaniai paėsti, tačiau nepamirškite jo kontroliuoti, nes gali apsiryti. 

Augintinio Zodiakas yra Liūtas, jeigu gimė balandžio 21 – gegužės 21 dienoms, šio šuns prigimtinės savybės – energija ir gyvybingumas. Jis puikus draugas, drąsiai ginantis nuo priešų, mėgstantis šurmulį ir judėjimą. 

Jeigu jūsų augintinio gimtadienis vasaros gale – rudens pirmą mėnesį, tada jis gimęs po Mergelės ženklu. Šio ženklo šunys mėgsta ne tik tapti, bet ir patys turėti ištikimų draugų. Šunis Mergelės lengva auklėti bei dresiruoti, todėl šeimininkui neturėtų kilti problemų. 

Jei keturkojo gimtadienis rugsėjo 24 – spalio 23 dienomis, jo Zodiako ženklas Svarstyklės. Šie šunys niekada nebūna agresyvūs, taps malonūs ir taikūs jūsų draugai. 

Jeigu gimtadienis lygiai po mėnesio, jūsų šuo Skorpionas. Manoma, kad būtent Skorpionai – legendiniai šunys, kurie, dingus ar mirus šeimininkui, gali ilgai sirgti ar net mirti iš ilgesio. Todėl tiems, kurie nori ištikimo, visa širdimi atsidavusio, kiek keistoko, bet visuomet pasiruošusio jus apginti draugo, patariama įsigyti šunį Skorpioną. 

Jeigu šuns gimtadienis rudens sezono gale – žiemos pirmą mėnesį, tada jis gimęs po Šaulio ženklu. Norite draugauti su nuotykių ieškotoju ir kartu su disciplinuotu gynėju, kuris bet kada gali netikėtai pralinksminti, tada rinkitės Šaulį.

Po Ožiaragio ženklu gimęs šou pasižymintis išmintingumu, kuris be galo gerbia save ir šeimininką, šventai saugo namus ir nemėgsta konfliktų (gimtadienis gruodžio 23 – sausio 20 dienomis). 

Po Vandenio ženklu (sausio mėn galas iki vasario mėn vidurys) gimę šunys yra atsidavę ir patiklūs. Šunų augintojai tvirtina, kad Vandenio ištikimybė – beribė. 

Jeigu pasirinkote šunį, gimusį po Žuvų ženklu (šuo gimė laikotarpiu nuo vasario 20 iki kovo 20), turėsite jautrų draugą, visada jaučiantį jūsų nuotaikas bei pasiryžusį išsklaidyti tvyrantį nerimą ar liūdesį. Tai tikras namų „ekstrasensas“, skaitantis jūsų norus bei mintis.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.