Paklojo šimtus eurų skubiai pagalbai: po žiauraus išpuolio pabėgo

Klaipėdietė paklojo šimtus eurų skubiai veterinaro pagalbai. Ją labiausiai siutina tai, kad agresyvaus šuns šeimininkas iš įvykio vietos tiesiog pasišalino.

Šunų pjautynės baigėsi policijoje.<br> ve.lt nuotr.
Šunų pjautynės baigėsi policijoje.<br> ve.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jonas Valaitis, ve.lt

2019-09-12 21:03

Šuniuką vedžiojusios moters dukra Renata pasakojo, kad pudelis buvo užpultas S. Šimkaus gatvėje, šalia Civilinės metrikacijos ir registracijos skyriaus, paskutinę vasaros dieną.

„Buvo šeštadienis, aplink daug vestuvininkų. Mama atsisėdo ant suolo, nukabino šuniuką, jis nuėjo kiek tolėliau. Mama pasakojo tada išvydusi, kad prie jo priėjo didelis šuo ir griebė. Ir ji šaukė ant šeimininko, kad prisitrauktų pavadį, o jis nieko nedarė. Iš vestuvininkų kai kurie žmonės tam šuniu spyrė, kad jis atsitrauktų. Mūsų mažas šuniukas buvo perkąstas. O jis (šeimininkas – aut. past.) ėjo ir nuėjo“, – sakė Renata.

Moteris teigė, kad dėl šio įvykio mama kreipėsi į policijos pareigūnus. „Jau skambino tyrėjas. Ten yra kameros. Tačiau tyrėjas pasakė, kad nieko ten neįmanoma matyti. Tai kam tos kameros? Dėl vaizdo? Turėjo viskas kuo aiškiausiai matytis“, – stebėjosi ji.

Renata teigė, kad dar tą pačią dieną kreipėsi į veterinarą, gyvūnui buvo atlikta operacija. „Dabar jaučiasi geriau. Vienoje vietoje matosi atvira siūta žaizda, tačiau ji traukiasi ir gyja. Dabar pati kasdien važiuoju su šuniuku į veterinarijos kliniką praplauti žaizdas. Jis turi vartoti antibiotikus“, – teigė klaipėdietė.

Renata sakė, kad svarbiausia surasti šuns šeimininką. Jis žinomas ir užkandinės, kurioje neva dažnai lankosi, darbuotojams. Tačiau kol kas jokių žinių apie jį nėra.

„Žinau, kad jis yra užsienietis, garbanotais plaukais, vaikštinėja su dideliu šunimi, ateina pavalgyti į greta esančią užkandinę“, – sakė Renata.

Ji prašė visus, ką nors žinančius apie šį incidentą, pranešti policijai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė patvirtino, kad toks įvykis užregistruotas, tačiau detalesnės informacijos apie agresyvaus šuns šeimininką nepateikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.