Rusas į lėktuvą iš Rygos įsigabeno didžiulį katiną, kilo tarptautinis skandalas

Katinas Viktoras tapo tikra interneto sensacija, kai jo šeimininkas viešai pripažino nelegaliai įsigabenęs antsvorio turintį augintinį į lėktuvo saloną.

 Momentinis kadras
 Momentinis kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2019, 2:31 PM

Rusas Michailas Galinas su katinu Viktoriu keliauja dažnai, tačiau skrendant iš Latvijos sostinės Rygos „Aeroflot“ bendrovės darbuotojas nurodė, kad katinas negali keliauti lėktuvo salone, mat sveria dviem kilogramais daugiau nei numatoma taisyklėse. Todėl keleiviui pasiūlyta savo augintinį gabenti bagažo skyriuje. Tačiau M.Galinas su augintiniu neketino skirtis.

Vyras tvirtino bijojęs, kad jo katinas kelionės bagažo skyriuje neištvers. 

„Radau kitą lengvesnį katiną, atsinešiau jį į bagažo registraciją pasverti. Po to jį paleidau ir pasiiėmiau Viktorą“, – pasakojo vyras.

Rusas socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotraukomis, kuriose jis su Viktoru skrenda verslo klase. M.Galinas papasakojo, kaip apgavo „Aeroflot“ bendrovę ir į saloną atsinešė svorio limito neatitinkantį augintinį. 

Po šio prisipažinimo bendrovė nutraukė M.Galino narystę lojalumo programoje. Šis bendrovės žingsnis socialiniuose tinkluose sukėlė skandalą. Ruso meilę augintiniui liaupsinę žmonės kaltino bendrovę žiauriu elgesiu su gyvūnais.

Kitos skrydžių bendrovės pasinaudojo situacija ir M.Galinui ir jo augintiniui dovanojo nuoladas skrydžiams ar net nemokamus pavežėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.