Palaidi šunys puola kaip vilkai: pjauna gyvulius ir pririštus šunis

Sekmadienio vakarą Gotlybiškių kaimo gyventoja Geda Maumevičienė savo „Facebook“ paskyroje pasidalino, kad po kaimą laksto du dideli šunys, puola gyvulius, pjauna pririštus šunis.

Sekmadienio pavakarę po Gotlybiškių kaimą lakstę du dideli šunys užpuolė gyventojų gyvulius ir papajovė kieme pririštą šunelį.<br>Facebook nuotr.
Sekmadienio pavakarę po Gotlybiškių kaimą lakstę du dideli šunys užpuolė gyventojų gyvulius ir papajovė kieme pririštą šunelį.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

drg.lt

Jun 4, 2020, 6:47 PM

„Gotlybiškiuose siautėja du vokiečių aviganiai, papjovė pririštą šunį, vaikėsi mano telyčią, vaikai spėjo nuvyti. Kreipiuosi į medžiotojus, visuomenę, kad neįvyktų dar didesnė nelaimė, dalinkimės, gal atsiras šeimininkai, gal kas pasiges, šiaip būkime budrūs“, – taip rašė savo paskyroje moteris.

Pasak moters, du dideli šunys, panašūs į vilkšunius, į jos kiemą užklydo netikėtai, o nuo Gotlybiškių kaimo šunys nubėgo link Zubrių kaimo. Moteris teigia, kad abu šunys su buvo su antkakliais, sukūdę, tikriausiai paleisti tyčia, nes ieškosi maisto ir puola, nes šiaip šunims toks agresyvus elgesys nebūdingas.

Kad neįvyktų nelaimė, moteris apie įvykį pasidalino socialiniuose tinkluose. Pasak Šakių seniūno Daliaus Jasevičiaus, informacija apie Gotlybiškiuose lakstančius palaidus šunis jį pasiekia nuolat.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.