Šiaulių r. į bėdą pakliuvusį taksiuką gelbėjo ugniagesiai: nepasidavė geruoju

Antradienį Šiaulių rajone į bėdą pkliuvo aršus keturkojis: medžioklinę dvasią pajutęs taksų veislės šunelis nėrė į urvą ir iš jo nebegalėjo išlįsti.

 Šiaulių r. į bėdą pakliuvusį aršų taksą teko gelbėti ugniagesiams: įsijautė į medžioklę.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
 Šiaulių r. į bėdą pakliuvusį aršų taksą teko gelbėti ugniagesiams: įsijautė į medžioklę.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2020, 5:53 PM

Tai supratusi šeimininkė į pagalbą pasikvietė ugniagesius, kurie savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo keturkojo gelbėjimo operacijos įspūdžiais.

„Ugniagesiams vakar teko gelbėti azartišką taksų veislės šunį, kuris Šiaulių rajone, netoli Kužių miestelio esančiame miške, įlindo į urvą ir negalėjo iš jo išlįsti.

„Kad galėtume jį ištraukti, teko orientuotis pagal šuns lojimą. Kurioje urvo dalyje jis buvo geriausiai girdimas, ten ir kasėme. Tiesa, prisikasus iki keturkojo, taksas smarkai širdo ir buvo pasirengęs kąsti. Nesisekė su juo susikalbėti net šeimininkei. Tad užsimoviau pirštines ir, čiupęs už jo „petnešų“, šunį ištraukiau,“ – pasakoja Šiaulių priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Kuršėnų komandos pamainos vadas Romualdas Norvilas.

Šunis vedžiojusios moterys, su nerimu stebėjusios gelbėjimo operaciją, išvadavus iš urvo medžioklio dvasios nestokojantį lakstūną, švytėjo iš džiaugsmo ir negailėjo padėkos žodžių gelbėtojams“, – rašoma Valstybinės priešgaisrinė gelbėjimo tarnybos feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.