Į tiesioginę orų prognozės transliaciją įsiveržusi katė tapo žvaigžde

COVID-19 pandemija pakeitė daugelio žmonių gyvenimą ir darbą, tai neaplenkė ir televizijų studijų, kurių daliai teko laikinai uždaryti, tačiau žiūrovus ir toliau pasiekia naujienos bei pramogos. 

 Dešimtmetė Betty ekrane debiutavo balandžio pradžioje, kai ją sudomino šeimininko „namų studija“. Tiesioginio eterio metu meteorologui neliko nieko kito tik paimti augintinę ant rankų ir supti, kol žiūrovams teikė naujausią orų prognozę.<br> Stop kadras
 Dešimtmetė Betty ekrane debiutavo balandžio pradžioje, kai ją sudomino šeimininko „namų studija“. Tiesioginio eterio metu meteorologui neliko nieko kito tik paimti augintinę ant rankų ir supti, kol žiūrovams teikė naujausią orų prognozę.<br> Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-22 20:29

Nuo garsių muzikantų namų koncertų iki Johno Krasinskio „Kai kurių gerų naujienų“ „YouTube“ laidos – daugelis įžymybių transliuoja iš savo patogių namų karantino metu.

Ši taisyklė galioja ir Indianos valstijos televizijos meteorologui Jeffui Lyonsui, kuris savo svetainėje įrengė darbo vietą ir žalią ekraną, norėdamas toliau teikti orų prognozes. Nors meteorologas paprastai orų prognozes veda vienas, visai neseniai prie jo prisijungė pūkuota padėjėja – katė Betty.

Dešimtmetė Betty ekrane debiutavo balandžio pradžioje, kai ją sudomino šeimininko „namų studija“. Tiesioginio eterio metu meteorologui neliko nieko kito tik paimti augintinę ant rankų ir supti, kol žiūrovams teikė naujausią orų prognozę.

Ši naujovė taip sužavėjo žiūrovus ir sulaukė tiek teigiamų reakcijų, kad Betty tapo nuolatine viešnia per orų prognozes.

Tačiau su Betty ne visada lengva dirbti tiesioginiame eteryje, todėl šeimininkui tenka ją vilioti „dirbti“ įvairiais triukais: „Du gabalėliai kumpio ant žaliojo ekrano ir šiek tiek kumpio ant mano pirštų ją suvilioja bent kuriam laikui. Kodėl man atrodo, kad aš atlieku triukus katei, o ne atvirkščiai?“, – savo gudrybes atskleidė meteorologas.

Nuo to laiko, kai Betty prisijungė prie meteorologo, jo internetinė auditorija taip išaugo, kad vieną reportažą gali žiūrėti 220 000 žmonių visame pasaulyje. Kai kurie žiūrovai yra net iš Europos ir Australijos, įrodydami, kokia garsi šiuo metu yra Betty. Iš tikrųjų ji tokia populiari, kad pagaliau turi savo „Instagram“. Tačiau J.Lyonsas nerimauja, kad naujai atrasta šlovė gali susukti jo augintinei galvą.

Parengta pagal mymodernmet.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.