Gražiausio buldogo titulą pelnęs šuo dirba chirurgės kabinete

Praėjusią savaitę Ajovos valstijoje vykusiame grožio konkurse, skirtame tik buldogams, šlovės spinduliuose maudėsi būsimas ligonių terapijai skirtas šuo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 1:52 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:13 AM

Pusantrų metų anglų buldogų veislė kalytė Lucey jau dabar pratinama prie gydymo įstaigų, mat jos šeimininkė Tiffany Torstenson - krūtų chirurgijos specialistė. Medicinos centre dirbanti Tiffany savo anglų buldogę neretai pasiima į darbą, kur keturkojė mielai bendrauja su šeimininkės pacientais, prieš operacijas malšina stresą, suteikia pasitikėjimo.

Lucey, nugalėjusi net 49 varžovus ir tapusi konkurso nugalėtoja, po pusmečio mokymų taps oficialiu terapijai skirtu šunimi.

"Ji labai rami. Mėgsta žmonių draugiją ir dėmesį", - savo keturkojės pergale džiaugėsi šeimininkė. Tiffani pasakojo, kad jos šuo visur jaučiasi gerai. Užėjusi į bet kokią patalpą, ji elgiasi tarsi savo namuose - lipa į lovą miegoti. "Be to, ji labai mėgsta sūrį", - pridūrė T.Torstenson.

Konkurso metu dalyviai žengia podiumu papuošti įvairiausiai atributais ir įmantriais šuniškais drabužiais. Nugalėtoją renka kompetetinga kinologų komisija.

1979 pirmą kartą JAV įvykęs buldogų grožio konkursas šiemet švenčia jau 35 metų jubiliejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.