Teksto dydis:
2018-10-12 07:16
LTU

11 laisvas

Kada pagaliau bus apmokestinti gyventojai, laikantys šunis daugiabučiuose. Kada realiai bus pradėti bausti nerenkantys šuš-džių? Šunų mylėtojai tikri nevalos, su savo šunėkais teršiantys viską aplinkui.

8
2018-10-11 22:12
GBR

10 tik naturali mesa

Man asmeniskai konservu turinys beveik visada dvokia gelezim, nors esu visaede, valgau ka matau. neisivaizduoju, ka uzuodzia sunys su savo uosle ir kodel jiems nepatariama duoti tiesiog virtos mesos, jos nebutina isvirti iki minkstumo, sbarbu kad parazityai zutu.asnet einu i nukainavimus vakare, kad savo draugo suniui mesos uz centus pripirkciau.

2
2018-10-11 21:26
LTU

9 ,

cia rasysiu visai ne i tema, bet gal gali kas patarti ka daryti, musu vienam kaime gyveno tokia mociute ji turi suni, rugpjucio menesi isvaziavo pas dukra, uzkale duris, o suni paliko prirista prie budos, seriau visa menesi, laukiau gal zmogus sugrys, bet jau praejo beveik 2 menesiai, o ji nesiruosia grizti, buta isnuomavo, visai nesidomi sunimi nei kas ji seria nei paliko jokio maisto.Pranesiau seniunijai ji iskviete zaliaji patruli, bet atseit negali suns isvezti i prieglauda nes suo turi seimininka, des baudas.Daugiau as suns nebegaliu serti nes guluosi i ligonine operacijai, tai kaip suo, pridzius prie grandines, kuol zalieji bauduos seimininke.Patarkit ka tokiu atveju daryti. Kodel valdzios atstovams viskas dzin.As ji seriau nes man buvo gaila, pati turiu 3 sunis.

1
2018-10-11 19:26
LTU

8 hmmm

pirmoje nuotraukoje nuostabus šnaučeris (kailiukas vadinasi druska-pipirai) :) visa kita (rašliava) neverta nė sudilusio skatiko

2
2018-10-11 16:25
LTU

7 Manau

Konservai ir skardinese, ir politikoje yra atgyvenes ir prasmirdes reikalas

2
2018-10-11 14:43
USA

6 konservuota šuniena

Šuns mėsą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais, ištrinkite druska ir pipirais, pabarstykite susmulkintais laurų lapeliais. Sugrūskite į stiklainius taip, kad neliktų oro tarpų. Maždaug du centimetrus iki viršaus palikite. Pridenkite dangteliais ir dėkite į šaltą orkaitę ant grotelių – stiklainiai neturi liestis vienas su kitu ar prie orkaitės sienelių. Nustatykite 200 laipsnių kaitinimą. Kai mėsa ims virti, temperatūrą sumažinkite iki 180 laipsnių. Vištieną kaitinkite pusantros–dvi valandas, kiaulieną – dvi–pustrečios. Imkite po vieną stiklainį iš orkaitės ir sandariai užsukite dangtelius (tinkamiausi metaliniai vienkartiniai dangteliai). Laikykite vėsiai.

12
2018-10-11 13:46
LTU

5 Tukas

Gražuolis Šnauceris.

2
2018-10-11 12:39
LTU

4 laukiam nesulaukiam

straipsnių apie konservuoto maisto žmonėms naudą

0
2018-10-11 11:45
LTU

3 senas taksas

Susikiškite tą savo konservuotą maistą į subinę. Vieną kartą pabandžiau ėsti, tai dvi dienas tryda kamavo. Atsigavau, kai šeimininkas vėl davė žalios jautienos.

1
2018-10-11 11:39
SWE

2 rrrrrrr

kas jau atsitiko niekas neperka konservu tai parasom kad naudinga tuoj jau jumis niekas netikes kita savaite parasysit kas sunu desros irgi labai sveika ir tttttttt

3
2018-10-11 11:19
LTU

1 Šlykšti reklama .

Koncervai nebent naudingi žurnaliugoms kurie gauna atlygi už melaginga reklama na ir žinoma gamintojams su prekybininkais . Bet kokiam gyviui tai yra nuodas .

5