Tyrimas parodė, kas dažniau lepina savo augintinius – vyrai ar moterys

Švedijos automobilių kompanijos „Volvo Car“ amerikiečių padalinys ir tyrimų bendrovė „Harris Poll“ atliko tyrimą tarp šunis auginančių vyrų, gimusių 1981–1996 m. Tyrimo išvados išvados rodo, kad vyrai labiau linkę lepinti savo augintinį nei moterys.

Vyrai savo šunis lepina dažniau.<br> 123rf nuotr.
Vyrai savo šunis lepina dažniau.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 20, 2020, 2:38 PM

Tyrimo duomenimis, 39 proc. vyrų perka ekologišką maistą savo šunims, o tarp moterų tai darančių tik 29 proc. Apskritai 27 proc. tiriamųjų savo augintiniams rinkosi kuo natūralesnį maistą.

Vyrai taip pat dažniau rengia vakarėlius savo šuns gimtadienio proga – tokių 30 proc. O tarp moterų – tik 17 proc.

Tačiau vienu klausimu vyrai negali pranokti moterų. Tyrimas parodė, kad moterys dvigubai dažniau turi savo augintinių socialinę paskyrą, kad galėtų pasidalinti jų nuotraukomis socialiniuose tinkluose.

Remiantis Amerikos naminių gyvūnėlių produktų asociacijos (APPA) duomenimis, 2019 m. JAV naminių gyvūnėlių savininkai išleido 95,7 milijardo dolerių savo augintiniams, iš kurių 36,9 milijardo dolerių buvo skirta maistui, 19,2 milijardo dolerių – kitiems produktams ir nereceptiniams vaistams, 29,3 mlrd. dolerių – veterinarinei priežiūrai, 10,3 mlrd. dolerių – kitoms paslaugoms, įskaitant draudimą, naminių gyvūnėlių priežiūrą, mokymą ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.