Sušalusios Bursos likimas - tavo rankose

Kartą kiemo katė atsivedė porą kačiukų po vienu balkonu daugiabučio kieme. Pati rūpinosi savo mažyliais ir viso surasto maisto nesuvalgydavo - nešdavo vaikams geresnį kąsnelį. Kartais ją pamaitindavo ir netoliese gyvenanti senutė. Kačiukai augo, tačiau kadangi buvo atsivesti per speigus rudenį, jie peršalo. Pamaitinti katės ir kačiukų atėjusi senutė vieną mažylį rado sušalusį. Vargšiukas gulėjo šaltas, o mamytė vis dar glaudė prie savęs, stengėsi sušildyti.

Bursai likimas nusišypsojo. Dabar jai reikia tavo šilumos, šypsenos ir meilės.<br>Beglobis.lt nuotrauka
Bursai likimas nusišypsojo. Dabar jai reikia tavo šilumos, šypsenos ir meilės.<br>Beglobis.lt nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 21, 2013, 10:29 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 10:12 AM

Senutė nežinodama, ką daryti, pastvėrė vieną mažylę ir nunešė į sanitarinę tarnybą. Tačiau mažylei niekas nebepadėjo: sušalusi, nusilpusi, serganti katytė tyliai užgeso.

Kitą dieną senutė likusį katės mažylį įdėjo į kartoninę dėžutę ir nunešė į tą pačią sanitarinę tarnybą. Jos darbuotojas pasiūlė jai paskambinti gyvūnų globėjams. Senutė su mažyle rainiuke grįžo namo, susisiekė su globėjais ir tos pačios dienos vakare pas ją pasibeldė gyvūnus globojanti moteris. Apžiūrėjo mažylę, nupirko reikalingų vaistų pažeistoms akims.

2,5 mėn. rainiukė, vardu Bursa, atsigavo. Miela, juokinga ir žaisminga tigriukė - tikras geros energijos užtaisas.

Tačiau senutė Bursos pasilikti negali - ji jau augina pora kačių, o švelniakailė, raina, žvitri kaip žebenkštėlė katė Bursa laukia laimingos pasakos pabaigos.

Sukurk jos pasakos pabaigą tu – laimingą, katiniškai sočią ir žaismingą. O Bursa atsiguls tau ant kelių ir murkdama pasakos savo istoriją.

Dėl Bursos skambinkite telefonu 865244093 arba 865225229.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.