Vilioklis Rodrigas - tobulo charakterio gražuolis

Jaunutis, 5 mėnesių amžiaus Rodrigas labai smagus ir kupinas gyvenimo džiaugsmo katinas. Jis meilus, draugiškas tiek žmonėms, tiek gyvūnams.

Rodrigas mėgsta išdaigas ir mažas niekšybes.<br>LGGD
Rodrigas mėgsta išdaigas ir mažas niekšybes.<br>LGGD
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 10:48 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:47 PM

Tikriausiai daugeliui kilo mintis: „Trikojis? Be akytės? Koks vargšas“. Bet stebinti šį katiną, puikiai besiorientuojantį aplinkoje, smagiai siaučiantį su žaisliukais ar įsitaisiusį šalia ir garsiai murkiantį, liežuvis neapsiverčia jį vadinti vargšu. Aišku, jam, tokiam jaunam, jau teko daug iškentėti: skaudūs sužalojimai, galinės letenos amputacija.

Bet pabandykite jūs jį pagauti. Aišku, aukštai užšokti katinėlis negali, bet namuose tai privalumas, o ne trūkumas. Jo žaidimai ir siautėjimai apsiriboja grindimis, tad nenukenčia baldai. Negaluojanti kairė akis - ne kliūtis. Prie maisto dubens - visuomet pirmas. Tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Rodrigas mėgsta išdaigas ir mažas niekšybes. Labai linksmas ir draugiškas bei nepaprastai meilus murkalius. Jau kastruotas. Katinėlis, nepabijosiantiems jo mažų negalių, tikrai bus ištikimas, mielas šeimos narys, draugas. Charakteris tobulas - be jokių trūkumų, tikras vilioklis. Norintiems susipažinti su šiuo juodu murkiuku, skambinkite tel. 868120822 Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.