Medūnos likimas: kai gatvė sudarko, bet nenugali

Žiūrint į Medūnos akis įsivaizduoji vasarą, bičių dūzgimą, dobilieną, varvantį medų, pievą ir nepaprastą pūkuotą gražuolę tingiai primerktomis akimis, kurios kailiuką glosto saulės spinduliai. Šis žaižaruoja ir kibirkščiuoja atspindėdamas saulę. Tai neturėtų būti fantazija, tačiau dabar realybė kiek kitokia. Medūna, buvusi naminė, persų kraujo turinti katė, didelėmis medaus spalvos akimis, šiuo metu suvargusi ir visiškai susivėlusi gražuolė. Dabar vaizdas deja toks, tačiau pažiūrėkite į Medūnos akis, argi nematote jose vasaros ir medaus?

Vargšiukės palydovas gatvėje buvo nuolatinis alkio jausmas.<br>Beglobis.lt nuotrauka
Vargšiukės palydovas gatvėje buvo nuolatinis alkio jausmas.<br>Beglobis.lt nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 9:44 PM

Katytė nepaprastai meili, glaudžiasi ir murkia, murkia ir glaudžiasi. Perimta į globą Medūna buvo be galo išalkusi, iš karto puolė valgyti. Vargšiukės palydovas gatvėje buvo nuolatinis alkio jausmas.

Kadangi ji turi persų kraujo, tokios katytės nėra kovingos, joms sunku susirasti maisto kąsnelį. Šiuo metu Medūna klinikoje. Jos laukia grožio procedūra – reikės nuskusti nušiurusį kailį. O ataugus kailiukui, jūs pamatysite tai, ką jau dabar matome mes – nepaprastą, išskirtinių spalvų - oranžinio, rusvo, rausvo atspalvio kailiniais, gražuolę.

Jei kas nors turite galimybę Medūną priimti į savo namus ir turėti nepaprastai gražią , mielą, meilią persų mišrūniukę su išskirtinių spalvų kailiuku, skambinkite tel. 865244093, 865354521.

Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.