Kaune beglobius gyvūnus gelbėjantys entuziastai gali likti be pastogės kartu su visais globotiniais

Bendrovei „Nuaras“ patalpas nuomojantis asmuo teigia, jog įmonė vengia atsiskaityti, o pinigus tenka išsireikalauti grasinimais. „Nuaro“ direktorė ginasi, kad sąskaitos sumokamos, tačiau abiem pusėms tarpusavy susitarti nesiseka. Žmonių vaidų įkaitai – beglobiai gyvūnai, kuriems artėjant žiemai gali tekti keliauti lauk.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Sep 15, 2013, 6:36 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 4:33 AM

Kaunietis Jonas Kernagis pasakoja šias patalpas jau daug metų nuomojantis iš Sveikatos mokslų universiteto. Seniau čia augino arklius, o vėliau patalpas pernuomojo beglobiais gyvūnais besirūpinančiai įmonei „Nuaras“. Vyras teigia, kad iš pradžių jie puikiai sutarė. Tačiau pernai „Nuaras“ pradėjo nebemokėti nuomos mokesčio.

„Nuaro“ vadovė stebisi tokiais patalpų nuomotojo kaltinimais. Esą per penkerius bendravimo metus su Jonu Kernagiu jie niekada nekonfliktavo, o skola šiuo metu – tik už vieną mėnesį.

Pirmą kartą įmonei „Nuaras“ su visais beglobiais gyvūnais teko išsikraustyti iš Karmėlavoje nuomojamų patalpų, nes jos buvo parduotos logistikos centrui.

Antrą kartą netekti pastogės gyvūnų globėjams gresia prasidėjus žiemai - gruodį. J.Kernagis grasina nepratęsti sutarties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.