Svaiginančio grožio Borai likimas pašykštėjo meilės

Borai 2 mėnesiai. Jos mamytė bokserė, kuri buvo priglausta iš gyvūnų prieglaudos. Gyveno sau šeimininkai ramia širdimi, įsivaizduodami, jog jų augintinė sterilizuota, kol vieną dieną pastebėjo greitai besiplečiantį jos pilvuką, o netrukus ir „išsiritusius“ du mielus šuniukus.

Bora ieško namų, kuriuose bus laukiama.<br>„Naminukų“ nuotr.
Bora ieško namų, kuriuose bus laukiama.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2013, 4:00 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:48 AM

Taip Bora su savo savo broliuku atsirado keisto nesusipratimo dėka. Netrukus nelaukti mažyliai ūgtelėjo, ir kaip bebūtų keista, šeimininkai vietoj to, kad ieškotų namų, nusprendė juos išgabenti į sanitarinę „Grindos“ tarnybą. Boros broliukui pasisekė, jis spėjo rasti šeimininkus dar iki išvežimo. Na, o „Naminukai“ sužinoję, kad Borai gresia mirties kelionė į „Grindą“ (nes mažučius šuniukus ten „suvalgo“ virusai), suskubo suteikti jai saugų prieglobstį.

Šiuo metu nuostabi bokserio mišrūniukė glaudžiasi pas gerąją šuniukų globėją Astą. Bora - neišranki, draugiška, džiaugsminga, jauki ir bendraujanti. Kaip ir iš kiekvieno mažo šuniuko galite tikėtis juokingų išdaigų, kurios su laiku, žinoma, mažės, o Bora taps supratinga ir pačia ištikimiausia drauge. Manome, kad Bora augs vidutinio ūgio (maždaug kaip ir jos bokserė mamytė).

O dabar ji svajoja turėti savo namus. Dėl Boros skambinkite jos globėjai Astai 8 614 69186, Vilnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.