Sunkiai sužalota mažylė Roja pasiryžo gyventi, kad suteiktų džiaugsmo jums

Roją Vilniuje aptiko vieno prekybos centro darbuotojai. Mažylė gailiai verkė pasislėpusi už gėlių vazonų. Purvina, išsekusi, susitraukusi, gailiu balsu ji prašė pagalbos. Niekas iš darbuotojų mažylės nepriglaudė, nenunešė į veterinarijos kliniką, tiesiog atvežė į sanitarinę tarnybą. Galime pasidžiaugti, kad vis gi neišmetė atgal į gatvę. Gavę pranešimą iš sanitarinės tarnybos apie šią sužalotą mažylę, negalėjome jos palikti kankintis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2013, 1:37 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:37 AM

Katytę nuvežėme į veterinarijos kliniką. Po apžiūros gydytoja nustatė, kad mažylė visiškai išsekusi. Kairė jos letena buvusi kažkuo prispausta ir nudeginta, todėl mažylė ją velka. Pilvo srityje, kirkšnyje, yra plėštinė žaizda.

Nežiūrint tokių baisių sužalojimų ir to, ką patyrė vargšas gyvūnas, Roja apžiūrima pradėjo murkti, glaustytis galvele prie žmonių rankų. Mažylė neatsisakė pasiūlyto maisto. Užkandusi iš karto puolė praustis. Roja tokia miela, tokia gera, tvarkinga mažylė.

Šiuo metu šis mažas padarėlis yra veterinarijos klinikoje. Norint jai padėti reikalingos lėšos, nes Rojos gydymas užtruks. Jai reikia kokybiško maisto, kad galėtų sustiprėti, taip pat reikės daryti operaciją – jai nutrauktas kojos nervas. Dalį letenos teks atstatyti arba amputuoti. Sąskaitą, į kurią galite paaukoti Rojos gydymui, rasite www.beglobis.lt

Taip pat Rojai gyvybiškai reikalinga namų globa, nes tik namuose ši žavi mažylė gali pasveikti. Mažylė iš tikrųjų nepaprastai miela ir meili. Labai tvarkinga, nepridarys jokių bėdų. Jei esate neabejingi Rojai ir norite padėti šiai mažylei, suteikti jai nors laikinus namus, kol katytė sveiks po operacijų, skambinkite tel. 865244093, 865354521

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.