Bjauri beprotiškai gražios kalytės istorija

Jauną kalytę Kivi šeimininkai bandė ištrenkti į vieną iš Vilniuje esančių prieglaudų, be jokio susitarimo ar įspėjimo. Tiesiog atvyko su visa šeimyna automobiliu, ištempė išsigandusią augintinę ir pasakė ten budėjusiai savanorei „pasiimat arba išmesim pavežėję toliau!”.

Kivi - nuostabi kalytė. Deja, bet jos gyvenimas nebuvo rožėmis nuklotas.<br>„Naminukų“ nuotr.
Kivi - nuostabi kalytė. Deja, bet jos gyvenimas nebuvo rožėmis nuklotas.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2014, 7:38 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:54 AM

Deja, prieglauda tuo metu buvo visiškai perpildyta ir priimti jos tiesiog nebuvo kur. Laimei, kad tuo metu beveik atsitiktinai ten pasirodė „Naminukų“ savanorė Margarita ir Ramunė, kurios neleido šeimininkams išpildyti grasinimų ir perėmė sutrikusią kalytę. Ir tiesą sakant tuo metu ten virė tokia sumaištis, emocijos dėl šeimininkų šaltakraujiškumo tiesiog liejosi per kraštus, todėl dalis informacijos kažkur užsiblokavo tame karštame taške ir apie šios gražuolės praeitį galime pasakyti nedaug.

Pasirodo ji buvo paimta iš kažkurios prieglaudos, palaikyta neilgai, o nuspręsta jos atsikratyti, nes „nebuvo galimybių ja rūpintis toliau“, o kitaip tariant tikriausiai visi nusprendė, kad šuns vedžiojimas į lauką yra laikas praleistas veltui ir toliau savo gyvenimo taip „negadins“.

Šiuo metu kalytė turi naują vardą- Kivi, jai maždaug 1 m., ji glaudžiasi vienos iš savo gelbėtojų (Margaritos) laikinoje globoje, netrukus bus sterilizuota. Ir tiesą sakant šiandien nerandame nei vienos priežasties dėl ko jos buvo galima nemylėti: nepaisant to, kad Kivi energinga, namie ji nepalieka jokios netvarkos, nieko negraužia, reikalus atlieka lauke. Taip pat ji labai supratinga, paklusni, imli, labai norinti įtikti ir patikti žmogui, be galo draugiška. Apie grožį ir grakštumą net nekalbėsime- matote patys, ji nuostabi!

Ieškome Kivi namų, kuriuose ji nebūtų interjero detalė ar laikinas žaisliukas. Ji gali būti tik draugė iki gyvenimo galo, ir labiausiai tiktų aktyviai šeimai, ar žmonėms, kurie turėtų noro ir galimybių išlėkti su Kivi ilgesniems pasivaikščiojimams.

Jei norite šiai nuostabiai draugei padovanoti naują gyvenimą, skambinkite jos globėjai Margaritai 8 606 98473 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.