Dvi antis mieste vedžiojanti pora neatsigina praeivių dėmesio

Du paaugliai - keturiolikmetė Katie Connolly ir šešiolikmetis Jackas Price'as kaip reikiant nustebino Greivsendo (Didžioji Britanija) miesto gyventojus. Gatvėmis vaikštinėjanti jaunuolių pora vedėsi pavadėliais pririštas dvi antis. Pasirodo, šie du paukščiai - tai Katie dovana mylimajam Jackui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-13 15:36, atnaujinta 2018-02-14 00:09

Įkvėpta populiaraus serialo „Draugai“ herojų Joey ir Chandlerio, kurie savo namuose augino antį ir viščiuką, Katie nė nesuabejojo, kokia turi būti originali dovana jos vaikinui gimtadienio dienos proga, rašo portalas „Dailymail“.

Kaip sakė Jackas, tokia staigmena jam labai patiko. Gyvūnus mylinti pora šiems sparnuočiams davė Floydo ir Danny vardus. Paklaustas, kodėl būtent tokius vardus šiems mažiems ančiukams parinko, jaunuolis atsakė, kad tokius vardus turi jo mėgstami sportininkai - boksininkas  Floydas Mayweatheris ir futbolininkas Danny Welbeckas.

„Indijos bėgikių veislės antys - ganėtinai greitai bėgti gebantys paukščiai. Nors jos reikalauja ženkliai daugiau priežiūros, nei šunys ar katės, antys yra pakankamai savarankiškos, nepriklausomos ir, žinoma, puikios augintinės“, - dovana džiaugėsi Jackas.

Pasak ančių šeimininko, joms ganėtinai sunku gyventi neturint galimybės pasiplaukioti vandens telkinyje. Tačiau Jackas tikina, kad artimiausiu metu parūpins nedidelį baseinėlį, kuriame Floydas ir Danny galės pasiplaukioti. Na, o kol kas ančiukai maudosi vonioje.

Jackas džiaugiasi, kad jos nepateko į ūkiniams gyvūnams skirtą vietą - fermą ir gali jomis rūpintis, kaip įprastais augintiniais. „Jie taip prie mūsų prisirišo, kad visuomet seka mums iš paskos“, - pasakojo J.Price'as.

„Naujųjų augintinių nuotraukomis socialiniuose tinkluose dalijasi visi mano draugai, o kai išeiname pasivaikščioti į lauką, žmonės prašo kartu nusifotografuoti“, - nuostabos neslėpė jaunuolis.

Šiuo metu Jackas savo namuose, be dviejų ančiukų, augina katę ir šunį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.