Emigravę šeimininkai brangią katę paliko likimo valiai

Sfinksė Bagyra - tai gyvas įrodymas, kad kartais nei populiari veislė nei geras būdas negarantuoja sėslaus gyvenimo ir meilės.

Sfinksė Bagyra ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Sfinksė Bagyra ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2014, 11:33 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:05 AM

Bagyrai šiuo metu maždaug 4-5 metai. Kiek mums žinoma, viskas prasidėjo kažkokiame veislyne (o gal tiesiog daugintojų rankose) kai Bagyrą dėl kažkokių priežasčių teko sterilizuoti ir dar būdama visai jauna, ji tapo nepelninga, o tai reiškė - ir nereikalinga.

Bagyra pakliuvo į šeimininkų rankas, kurie vėliau emigravo į užsienį, o Bagyra liko Lietuvoje (jų draugo priežiūroje). Draugui - prižiūrėtojui kraustantis į kitą butą, kur gyvūnus laikyti buvo uždrausta, Bagyra keliavo į kitą globą, kur vėl viskas klostėsi ne taip: ji nepritapo kitų dviejų sfinksų kompanijoje ir galiausiai Bagyra atkeliavo į „Naminukų“ globą.

Drauge su jos šeimininkais užsienyje, nusprendėme, kad pakaks... Bagyra nusipelnė gero gyvenimo! Ji neturi būti estafetė. Ji juk gyva katė, ir beje, pasakiško švelnumo, meili, prieraiši, neišranki, kantri, ir jai labai reikia žmogaus buvimo šalia. Bagyra sterilizuota. Kitus gyvūnus pakenčia, bet ne mėgsta. Jeigu jai būtų leista rinktis, tikrai pasirinktų būti vienintele augintine namuose. Ir šįkart- iki gyvenimo galo ir apsupta meilės.

Jei norite Bagyrai suteikti namus, rašykite info@naminukai.org.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.