Klaikiomis sąlygomis auginta Bitė pasiruošusi naujam gyvenimui

Atskaitos taškas nuo kurio toliau žinome nuostabios kalytės Bitės istoriją yra momentas kai ji buvo rasta pririšta balkone ant chalato dirželio. Šalia jos tupėjo du jos mažyliai. Pasirodo, kad Bitė gyveno pas romų tautybės žmones ir buvo konfiskuota dėl netinkamų gyvenimo sąlygų.

Bitė ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Bitė ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-08 15:05, atnaujinta 2018-02-12 03:35

Beje, kadangi „Naminukų“ globoje svečiuojasi jau ne pirmas buvęs „čigonų“ šuniukas, turime pastebėjimą, jog tai dažniausiai būna itin draugiški ir socialūs šunys! Bitė- būtent tokia ir yra! Iš pradžių ji su savo vaikais pateko į Ukmergės sanitarinę tarnybą, ten jos šuniukai rado namus, na o ji... Šokinėjo, vizgino uodegytę, visus svečius kvietė prie savo narvelio tarsi žadėdama parodyti ilgai ruoštą gyvenimo šou, kiekvieną praeinantį stengėsi pasiekti ir lyžtelėti ranką, bet taip ir liko nepastebėta. Nepaisant to, kad elgėsi ypatingai, jautėsi ypatingai, nei vienas Ukmergės prieglaudos lankytojas nepastebėjo, kad ji tokia ir yra- ypatinga. Kai sužinojome, kad Bitės laikymo laikas jau baigėsi ir gresia eutanazija, suskubome gelbėti!

Taip Bitutė pakliuvo į „Naminukų“ globą, gerosios šuniukų globėjos Astos rankas, kur tęsia šeimininkų paieškas. Jai maždaug 3-4 metai. Gal Bitė ir nėra tas šuniukas, kuris atitinka daugumos galvoje susidariusį grožio etaloną, bet, patikėkit, ji žavi, nuoširdi ir paperka savo meilumu. Nedidukė, greita, geraširdė, sargi, prieraiši, mėgsta vaikus ir nuolat stengiasi įtikti. Netrukus bus sterilizuota. Ir, aišku, ji svajoja, sapnuoja ir dainuoja apie savo būsimus namus ir šeimininkus, jai svarbiausia, kad mylėtų!

Jeigu galite ir norite savo namais pasidalinti su puikia drauge, kalyte Bite, skambinkite jos globėjai Astai 8 614 69186 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.