Viliojančios išvaizdos Selfis dar nerado savo išrinktojo

O čia nuostabusis jaunuolis Selfis, kurio gyvenime visos aplinkybės klostėsi lyg netyčia, lyg pačios patyliukais pamėtėdamos jam galimybę keisti savo likimą. O jis buvo mažas ir labai drąsus. Ir pasiryžęs pasinaudoti bet kokia proga jeigu tik ji reikš, kad galbūt kažkada jis bus pamiltas. Vienintelis. Draugas vardu Selfis.

Kačiukas Selfis ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Kačiukas Selfis ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 22, 2014, 3:40 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 3:08 AM

Tąkart Selfiui kažkas pakuždėjo, kad netoliese atvykus mergina gelbėja vieną kačiuką. Vieną? Kodėl vieną? Selfis tuoj pat nulėkė patikrint situacijos, ir tąkart būdamas vos kelių mėnesių pyplius, trypčiojo aplink atvykusią savanorę bandydamas paaiškinti, kad ir jis tiesiog privalo vykti kartu, nesvarbu, kad už gelbėjamą draugą yra gerokai stambesnis ir neatrodo taip baisiai sergantis, bet- na ir kas, kaip viskas mums beatrodytų, gatvėje jis jaučiasi blogai, draugai užgaulioja, mama neprižiūri, ir jei tuoj pat niekas jo nepasitupdo į dėžutę ir nesiveža kartu, puls po automobilio ratais. Va taip!

Taip Selfis dar vasarą atkeliavo į laikiną savanorės globą. Šiuo metu jau nebe vaikeliui Selfiui maždaug 5-6 mėn., jis švarus, sveikas, tvarkingas ir paskiepytas. Bet vis dar jaučiantis, kad kažko trūksta, lyg laimingai prasidėjusi kelionė dar nesibaigė, ir Selfis nesitveria kailyje, kada gi galės žengti tą išdidų paskutinį žingsnį, bet jau ne į laikinus, o į savo namus. Na kur gi Jūs, šeimininkai? Kas Jūs, kurie pakviesit jį į vidų? Kas priimsit jį kaip draugą, guodėją ir užtarėją?

Selfis- aktyvus, žaismingas, draugiškas ir geras. Žinoma, jo žaidimai kaip ir jauno bernioko ne visada švelnūs, tiesą sakant, jis tikras pamaiva (nieko keisto- jis globojamas jaunų ir žavių merginų kompanijoje), mėgsta ir pasigirti ir parodyti savo medžioklės sugebėjimus, jis tiesiog dega noru gyventi šalia žmogaus.

Jei ieškote puikaus, socialaus katinėlio, skambinkite jo globėjai Indrei 8 659 02205 arba „Naminukams“ tel. nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.