Vieną nereikšmingą trūkumą turinti Namibija laukia gero žmogaus

Namibija - jauna, labai graži, nepaprastai švelni ir miela katytė. Retai kada būna tokios patiklios, prieraišios, draugiškos ir nemokančios supykti katytės. Pūkuota žydraakę siamukę radome Paribio g. dar rugpjūčio pabaigoje.

Namibija ieško namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Namibija ieško namų.<br>Rainiukas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-08 10:39, atnaujinta 2018-01-28 05:02

Katytė turi nežymių koordinacijos sutrikimų, yra kurčia (tai greičiausiai įgimta). Bet negalavimai jai netrukdo gyventi - Namibija puikiai naudojasi kraiko dėžute, užšoka ant kelių, glaudžiasi, moka mylėti ir dovanoti draugystę. Jai labai reikalingi namai.

Namibijai atlikome daug tyrimų, ją apžiūrėjo vienas geriausių Lietuvos neurologų. Yra keli jos negalavimų variantai: polipai ausyse, smegenų vandenė, smegenų auglys, neurologinės komplikacijos po virusinės ligos. Laukia tomografija.

Turime Namibiją paimti iš stacionaro jau dabar, nes jai ten nėra ką veikti. Jokie vaistai jai nepadeda.

Nebeturime ko prašyti pagalbos, kad priglaustų dar vieną mūsų išgelbėtą gyvūną. Jei tik su ja susipažintumėte, nepaleistumėte iš glėbio niekada gyvenime - ji vienas tobuliausių gamtos kūrinių. Padovanokite jai nors laikinus namus.

Su kitais gyvūnais ji sutaria (ypač su mūsų kitu globotiniu Arčiu, kuris taip pat jau kelis mėnesius „marinuojasi“ stacionaro narve). Namibija kuruojama prieglaudėlės, tad vieni tikrai neliksite.

Padėkite mums, labai prašau. Negalime jokių ligoniukų gelbėti, kol Namibijos ir kitų neištraukėme iš stacionaro. Taip pat labai prašome paramos, nes išlaidos jai auga, baisu, kad negalėsime atsiskaityti su klinika. O dar laukia tomografija. Ačiū.

Kaip paaukoti, raiste atsidarę šią nuorodą. Jeigu galite pagelbėti laikina globa ar norite perduoti kažką tiesiogiai, susisiekite.

VšĮ „Rainiukas“. Tel. 8 689 73782, 8 615 58898 arba info@rainiukas.lt (Vilnius)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.