Išskirtinė katė Daira ieško naujų šeimininkų

„Naminukai“ jau ne pirmą kartą atlikdami PSP (pagauk- sterilizuok- paleisk) misiją vyko į Naujininkų mikrorajoną, į kiemą, kuriame pavyko sterilizuoti beveik visą laukinių kačių koloniją, išskyrus kelias gudruoles, kurios visiškai ignoravo į gaudykles dedamus gardėsius. Kaip ir reikėjo tikėtis pasekmių išvengti nepavyko.

Daira ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daira ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 5:48 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:44 AM

O štai viena iš tų pasekmių gražuolė Daira, maždaug 3 mėn. kilmingai atrodanti katytė. Nors Dairos mama jos visiškai neprimena - juoda su balta apykakle. Na ir vėl atvykę bandėm gaudyti katę mamą, kad daugiau beglobių nebevestų, o į gaudyklę pakliuvo jos vaikas - Daira.

Vos pamatę tą besiblaškantį melsvą sutvėrimą narve, supratome, kad ji pakankamai mažutė, jog taptų jauki, be to- tokia graži, kad negali likti nepastebėta. Ja juk turi kas nors susižavėti, pamatyti, pamilti ir norėt su ja pasilikti visą jos gyvenimą.

Daira jau „nuparazitinta“, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, sparčiai adaptuojasi naujoje aplinkoje. Pirmą dieną pakliuvus į „Naminukų“ globą atrodė tokia išsigandusi, kad jei mums būtų kas pasakę, jog praėjus kelioms dienoms galėsime ją glostyti ir ji murks, nebūtume patikėję! Bet štai ji- žaidžia, miega bambą išvertus, smalsauja, murkia, leidžiasi paglostoma, labai švelni ir draugiška katytė.

Jei galite šiai rusų mėlynąją primenančiai mišrūniukei padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, parašykite žinutę).

Daira laukia jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.